Mădălina Crețan nu a renunțat la verighetă, iar asta au remarcat fanii ei în Story-urile pe care le-a postat recent pe Instagram. Soția artistului a păstrat-o chiar și pe cea a regretatului ei soț și o poartă la aceeași mână. Iată imaginile care au emoționat pe toată lumea!

Mădălina Crețan încă poartă verigheta

Mădălina Crețan trece prin niște clipe de coșmar, de trei luni de zile, de când Vlad Darius Crețan, cunoscut de toată lumea drept Nosfe, s-a stins din viață. Femeia a apelat la ajutorul unui psiholog, pentru a putea merge mai departe, mai ales că fiica sa și a artistului are nevoie de ea, nefiindu-i nici ei ușor să trăiască fără părintele ei. Uneori, ea își mai face timp și pentru urmăritorii ei, organizând sesiuni de întrebări și răspunsuri pe contul ei oficial de Instagram, moment de care aceștia profită și vor să afle tot mai multe lucruri despre ea.

Atenții la detalii, urmăritorii ei de pe Instagram au remarcat că încă mai poartă verigheta, iar ea nu doar că nu a renunțat la aceasta, ci o poartă și pe cea a soțului ei. De asemenea, a postat chiar și o imagine cu mâna sa, reușind să le rupă din nou inimile oamenilor care îi duc dorul artistului de la care au avut multe de învățat și care le făcea viața mai bună cu muzica lui.

Sursa foto (c): Madalina Cretan/InstaStory

Aceste trei luni nu au fost unele ușoare nici pentru Iris, fiica lui Nosfe și a Mădălinei Crețan care știe ceea ce s-a întâmplat cu tatăl ei, pentru că mama ei i-a zis totul și chiar i-a explicat, la un moment dat, că așa cum există viață, există și moarte. Mama ei are multă încredere că este puternică și deșteaptă și că va fi bine până la urmă, doar că mai e un drum de parcurs până acolo. Micuței îi este dor de tatăl său în fiecare zi și își exprimă dorul așa cum știe, la vârsta sa.

Sursa foto (c): Madalina Cretan/InstaStory

”Iris știe ce s-a întâmplat cu tatăl ei din primele zile. Imediat după înmormântare am vorbit cu ea și i-am explicat. Familia mea a fost crescută în spiritul credinței în Dumnezeu și automat lucru ăsta s-a perpetuat în educația pe care i-am dat-o. Iar expresia pe care am folosit-o în momentul în care i-am spus a fost că: Tati a plecat la Doamne-Doamne. I-am explicat mereu că așa cum există viața, există și moarte, că toți ajungem în același punct, că nu este un lucru de care să ne fie frică, că noi aici venim să trăim niște lucruri și că, mai devreme sau mai târziu, ne vom întoarce ”acasă”, și că legăturile care se creează între niște sufletele sunt mult mai puternice decât orice altceva, că nu se rup cu adevărat niciodată.

Citeste si:
Cum e viața Mădălinei Crețan fără Nosfe. Ce face în fiecare seară...
Cum e viața Mădălinei Crețan...

În spiritul acesta am reușit să îi explic, evident cu limitările de care mă lovesc prin prisma vârstei și cu sfaturile și consultările cu psihologul… Dar cred, simt și sper că o să fie bine, pentru că e puternică, deșteaptă și primește ajutorul de care are nevoie. Îi este dor de tati zilnic și își exprimă acest sentiment cum știe și cum poate la vârsta asta”, le-a povestit Mădălina Crețan urmăritorilor săi, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.