Mădălina Crețan a vorbit, în timpul unui interviu pe care l-a acordat, despre felul în care s-a schimbat viața sa și a fiicei ei după moartea lui Nosfe, dar a mai mărturisit și cum i-a apărut acesta în vis. Femeia se agață de orice lucru de genul acesta, mai ales că de aproape trei luni de zile trăiește un calvar.

Nosfe i-a apărut soției sale în vis

Nosfe, pe numele lui real Vlad Darius Crețan, s-a stins din viață în urmă cu aproape trei luni și a lăsat în urma sa o durere imensă. Oricât de mult i-ar simți lipsa fanii și prietenii, nimic nu se compară cu durerea soției sale. Mădălina Crețan și-a găsit cu greu cuvintele pentru a povesti ce s-a întâmplat în noaptea în care partenerul ei de viață a plecat în lumea celor drepți, pentru că a fost cel mai greu lucru pe care l-a trăit de-a lungul vieții sale. Deși a suferit enorm și încă o face, femeia nu ar da anii petrecuți alături de artist pe nimic, iar amintirile nu i le poate lua nimeni.

Având în vedere coșmarul pe care îl trăiește de trei luni, ea încearcă să se agațe de orice lucru minor pentru a merge mai departe, inclusiv de visele în care apare regretatul ei soț. Cântărețul nu a apărut doar în visele sale, ci în cel al unei prietene, care mai apoi i-a vorbit despre tot ceea ce a încercat să îi transmită. În clipa în care Mădălina Crețan l-a visat, soțul ei nu i-a transmis nimic legat de ei doi, ci i-a zis producătorului lui că îl iubește, iar asta a emoționat-o foarte tare.

”Chiar vorbeam, râdeam cu o prietenă de-ale mele că în momentul de faţă ea îl visează încercând să comunice cu mine, la ea se duce în visă să-i transmite lucrururi pentru mine, eu îl visez vis a vis de prietenii lui şi de alţi oameni, dar nu ne mine. Spre exemplu, l-am visat într-una din seri spunându-i lui Luca că îl iubeşte, Luca e producătorul de la Şatra Benz. Într-o altă seară l-am visat că a fost cu unul dintre DJ şi prietenii lui la Kiss Fm, într-un moment în care a pus muzică, dar nimic legat de noi. Recunosc că în momentul de faţă mă agăţ de aceste lucruri foarte mult”, a declarat Mădălina Crețan, pentru Antena Stars.

Pentru a reuși să treacă peste aceste momente, soția lui Nosfe a apelat la ajutorul unui psiholog, dar o ajută enorm și faptul că are mulți oameni în jurul său care o sprijină la orice pas. Le este recunoscătoare acestora, fiind conștientă că nu ar fi reușit de una singură să treacă prin asta.

Citeste si:
5 lucruri pe care să le faci până la finalul anului
5 lucruri pe care să le faci...

”În ultimul timp merg la terapie, nu pot să gestionez singură această situaţie, şi chiar Radu, psihologul, a constatat că sunt mult mai sensibilă decât se aştepta, dar da, ascest lucru era un lucru pe care îl ştia şi îl văzuse Darius şi poate mama, dar aşa funcţionez eu”, a mai povestit Mădălina Crețan.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.