Ada Dumitru de la Survivor România are parte de susținere, chiar dacă nu știe lucrul acesta fiind plecată în jungla Dominicană, din partea familiei sale mai tare decât a avut în cariera sa de până acum. Mama ei nu a mai suportat să vadă prin ce trece Faimoasa și a decis să facă niște declarații despre situația ei, luându-i apărarea așa cum a știut ea mai bine.

Mama Adei Dumitru sare în apărarea Faimoasei

În ciuda faptului că DOC a fost deja eliminat din cadrul competiției Survivor România, cei din fața micilor ecrane nu pot trece deloc peste episodul în care fostul Faimos s-a luat la bătaie cu colega sa, Ada Dumitru. Din câte au putut urmări aceștia, artistul a fost cel care a început scandalul, după ce s-a enervat extrem de tare și a împins-o pe aceasta. Fără să mai țină cont de faptul că sunt filmați și că familiile lor și fanii vor vedea imaginile respective, ei au avut reacții dure din cauza cărora au primit și penalizări.

În cadrul unui Consiliu, Daniel Pavel a ținut să precizeze faptul că un asemenea comportament nu este tolerat sub nicio formă de către organizatorii emisiunii, iar drept pedeapsă aceștia nu s-au mai putut bucura de următoarea recompensă alături de ceilalți colegi de-ai lor. Decizia nu a fost una ușoară, dar nici nu au avut cum să treacă peste faptul că au încălcat regulamentul concursului.

În urma acestui conflict, mama Adei Dumitru nu s-a mai putut abține și a sărit în apărarea fiicei sale, pe care îi este greu să o vadă cum se chinuie în Republica Dominicană și cum a fost tratată de colegul ei de echipă. Iulia Dumitru crede că artistul nu avea o problemă doar cu fiica sa, ci cu toate fetele de la Faimoși pe care le-a tratat necorespunzător. Nu înțelege nici ce are cu fiica ei, pentru că în momentul în care au plecat din țară erau prieteni, dar știe că Ada este foarte puternică, iar odată cu plecarea lui DOC din concurs, apele se vor mai liniști.

„DOC, se pare că, nu are doar cu fata mea. Are în general cu toate fetele de la Faimoși, așa se vede. Nu înțeleg ce are cu Ada. Ei au plecat în acest concurs prieteni. Nu se cunosc de foarte mult timp. Dar știu că Ada îl admira foarte mult pe DOC.

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

Dorea ca în acest timp în Dominicană să creeze ca doi artiști ce sunt. E foarte greu să privești. Din punctul meu de vedere e o agresiune, fizică și psihică. Nu e ușor pentru o mamă să privească așa ceva. Sunt mândră de Ada pentru că e foarte puternică și depășește situațiile”, a declarat Iulia Dumitru, la Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Martie 2023 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.