Cum a început relația Doinei Teodoru cu Cătălin Scărlătescu? Este întrebarea care zace pe buzele multora dintre fanii lor de la America Express. Actrița a oferit, de curând, un interviu în care a povestit despre începuturile relației lor. Iată ce a declarat!

Doina Teodoru, despre începuturile relației cu Scărlătescu

Multă lume a fost curioasă să afle exact cum s-au cunoscut și cum au ajuns să formeze un cuplu Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Deși lumea credea că totul a început în momentul în care au făcut o poză la petrecerea unei prietene comune, în realitate lucrurile nu au stat deloc așa, cei doi cunoscându-se în Vama Veche. La vremea respectivă, ea nu știa prea bine cine este el, deoarece mutată în Capitală nu avea televizor, ceea ce însemnă că nu era la curent cu emisiunea Chefi la Cuțite sau cu oricare alta.

„Ne-am cunoscut în Vama Veche, iar speculaţiile despre o aşa zisă relaţie au pornit după ce am făcut o fotografie împreună la petrecerea unei prietene comune. Pe atunci nu exista nimic între noi, doar ne cunoscusem. Relaţia s-a întâmplat mai târziu, că nu este atât de uşor, gata, faci o poză şi suntem împreună. Atunci în Vama Veche, doar am făcut cunoştinţă şi nişte glume la care am râs amândoi, de genul „Bună, eu sunt Cătălin, eu sunt Doina. Eu sunt actriţă! Eu sunt bucătar! Foarte tare, chiar ştii să găteşti?”, a declarat Doina Teodoru pentru fanatik.ro.

Mai apoi, concurenta de la America Express a fost întrebată dacă s-a temut să înceapă o relație cu acesta, având în vedere trecutul lui și nici de această dată, răspunsul ei nu a întârziat să apară. Vedeta a auzit că partenerului ei de viață îi plăcea să se distreze pe măsură, dar l-a crezut când i-a zis că își dorește o relație serioasă cu ea și a decis să îi dea o șansă.

„Auzisem că îi place foarte mult să se distreze, tututor ne place să ne distrăm. Dar parcă nu îţi doreşti să intri într-o relaţie cu cineva care are un renume de mare iubăreţ, dar m-a convins. Mi s-a părut că îşi doreşte şi el foarte mult o relaţie serioasă şi atunci am zis să-i dau o şansă pentru că şi eu l-am plăcut. Este un om foarte fain, e foarte şarmant, e greu să nu îţi placă de Cătălin, mai ales dacă îţi arată un pic şi din sufletul lui, are foarte mari şanse de izbândă.”, a mai zis concurenta de la America Express, pentru sursa citată.

Citeste si:
Cătălin Scărlătescu, reproșuri la adresa Doinei Teodoru după...
Cătălin Scărlătescu,...

Chiar dacă nu formau un cuplu de multă vreme, el și-a dorit să aibă mai mult timp la dispoziție pentru a-l petrece în compania iubitei sale, dar Doina Teodoru nu voia să se grăbească, fiind de părere că nu îl cunoștea suficient pentru a face acest pas important.

„El şi-a dorit să ne mutăm împreună destul de repede, lucru pe care am încercat să-l amân un pic ca să ne cunoaştem mai bine înainte să facem aceste pas pentru că este un pas important la urma urmei. Da, se întâmpla să stăm câte două zile şi îţi dai seama că nu puteam să-mi las pisica singură, e un suflet, e animalul meu de companie, e sufleţelul meu. Tot timpul îi spuneam „hai că trebuie să mai trec şi pe la pisică”, deci nu avea şi el 24 de ore legate cu mine şi îşi dorea foarte tare.”, a adăugat Doina Teodoru.

Citeste si:
Outdoorz Fest: O combinație perfectă între muzică, distracție,...
Outdoorz Fest: O combinație...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Martie 2023 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.