Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la America Express, după ce i s-a făcut rău, la scurt timp după ce a ajuns la Irina Fodor. Ce i s-a recomandat cunoscutului chef și care a fost reația partenerului său de viață.

Cătălin Scărlătescu a ajuns pe mâna medicilor

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express a fost una care a venit la pachet cu multe lacrimi și emoții pentru echipe care au rămas să lupte pentru marele premiu pe „Drumul Aurului”, dar și cu probleme de sănătate pentru Cătălin Scărlătescu. Partenerului de viață al Doinei Teodoru i s-a făcut rău, la un moment dat, moment în care a simțit că îi fuge pământul de sub picioare și nu știa ce se întâmplă în jurul său. Irina Fodor a observat, încă de la început, că era ceva în neregulă cu el, dar l-a crezut când i-a zis că nu i se întâmplă nimic.

În timp ce el și Doina Teodoru mergeau să caute cazare, fiind ultimi ajunși la Irina Fodor, Scărlătescu și-a luat iubita de mână, iar a simțit imediat că se petrece ceva rău cu el și a apelat la ajutorul medicului care l-a consultat și care i-a recomandat câteva ore de odihnă, așa că le-au oferit cazare la hotel, considerând că nu este deloc în regulă pentru sănătatea lui să mai stea în căldură. Deși părea că este totul bine, acesta a avut din nou nevoie de îngrijiri medicale.

„Auzeam așa niște voci pe lângă mine, o vedem pe Irina, o vedeam pe Doina, dar nu înțelegeam care e treaba cu rucsacii. (...) N-am nici cea mai vagă idee. Poate am stat prea mult în soare. (...) Am început să disting chestii, mi-am văzut și rucsacul, am văzut-o și pe Doina, am început să îi aud bine și încep încet am început să îmi vină în memorie frânturi din ce fusese înainte”, a zis Cătălin Scărlătescu la Antena 1.

După ce și-a revenit în mare parte, a început să își amintească aproape tot ceea ce i se întâmplase înainte de a i se face rău și crede că a ajuns în starea aceea, deoarece a stat prea mult timp în soare. Doina Teodoru i-a fost alături în tot acest timp și a sperat că se va repune repede pe picioare, mai ales că urmează marea finală a emisiunii America Express, pe care își doresc să o câștige.

Citeste si:
Cum să previi insolația: 5 sfaturi de luat în calcul
Cum să previi insolația: 5...

„Pe mine m-a prins de mână și în momentul ăla mi-am dat seama că se întâmplă ceva rău cu el, că nu este bine”, a zis partenera lui de viață, mai apoi.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Martie 2023 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.