Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au o relație la care unele persoane de vârsta lor nici măcar nu îndrăznesc să viseze, iar după ce îndrăgostiții au participat la emisiunea America Express, au recunoscut că în viața lor au intervenit câteva schimbări.

Doina Teodoru, despre schimbările din relație

Doina Teodoru a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre relația stabilă și frumoasă pe care o are cu Cătălin Scărlătescu. Deși înainte atenția nu era atât de mare asupra lor, odată cu participarea lor în cadrul emisiunii America Express, unii dintre cei care le-au devenit fani au vrut să afle tot mai multe detalii despre felurile în care decurge relația lor.

Concurenta de la America Express este recunoscătoare pentru toate lucrurile frumoase care s-au întâmplat în viața sa în ultimele luni, dar mai ales pentru faptul că l-a întâlnit pe actualul ei partener de viață alături de care a pornit în aventura vieții sale. Actrița s-a bucurat de participarea la America Express, dar a recunoscut că relația lor a suferit modificări după aceea. De exemplu, dinamica dintre ei a luat o formă, iar acum reușesc să să comunice mult mai bine unul cu celălalt, deși ar mai fi multe lucruri de construit și în relația lor.

„Ce pot spune este că s-a schimbat un pic dinamica dintre noi după experiența(...). Mi se pare că acum comunicăm mult mai ușor unul cu altul. Desigur, mai e de lucru, ca în orice relație. Tot timpul e de lucrat și construit. Dar asta este și una dintre părțile frumoase”, a declarat Doina Teodoru, pentru Alist Magazine.

Ca în orice cuplu și în al lor există totul felul de discuții, pe care de-a lungul timpului au învățat cum să le gestioneze, astfel încât să nu se certe cu adevărat niciodată. Sentimentele dintre ei sunt unele mult prea puternice și de aceea preferă să lase de la ei, pe rând, pentru a nu ajunge în situații neplăcute.

„Atunci când o discuție escaladează, unul dintre noi cedează, pleacă. Recunosc că, de cele mai multe ori, Cătălin e cel care pleacă atunci când se întâmplă să avem o discuție în contradictoriu.”, a mai zis ea.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Martie 2023 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.