Concurenților de la America Express le este din ce în ce mai greu să găsească un loc în care să doarmă peste noapte, pentru că trec prin orașe mari, unde oamenii nu îi bagă în seamă, iar ei fiind epuizați din cauza probelor pe care le-au avut de făcut pe parcursul zilei, pur și simplu cedează nervos.

Căutarea de cazarea le-a dat mari bătăi de cap concurenților

America Express este una dintre cele mai îndrăgite și urmărite emisiuni de la noi din țară, iar sezonul acesta este, de asemenea, unul care s-a ridicat la nivelul așteptărilor celor de acasă. Cei de la Antena 1 sunt aproape de fiecare dată lideri de audiență, iar asta nu poate fi decât o confirmare a faptului că munca depusă a meritat efortul. Zilele întregi de filmare prin cele mai periculoase zone ale Mexicului au avut și ele rostul lor și le-au creat concurenților amintiri pe care nu le vor uita niciodată, fie ele bune sau rele.

Unul dintre cele mai grele momente prin care trec concurenții emisiunii de la Antena 1 este căutarea de cazare, de la finalul zilei, după ce au luptat pentru a ajunge primii la Irina Fodor și pentru a se bucura de recompense, dar cel mai important pentru a beneficia de o noapte la hotel, fără a mai fi nevoiți să caute cazare.

Cei mai ghinioști dintre ei au fost nevoiți, în ediția de seara trecută, să își caute un loc în care să rămână peste noapte, iar Bruja și Pufeh s-au aflat printre ei. Concurenții s-au trezit într-un oraș imens, în care erau ferm convinși că nu vor fi băgați în seamă prea ușor, iar acest lucru i-a demoralizat într-o oarecare măsură.

”După toată ziua asta cu de toate, să ne căutăm cazare într-un oraș destul de mare, care arată și bine. Automat, eu mă gândesc când văd un oraș că arată bine și care e dezvoltat că oamenii sunt mai închiși, mai reticenți. 100% ieri și azi au fost cele mai ghinioniste zile din competiția asta. Problema cea mai mare era că toate casele erau închise, eram într-o zonă de oraș, în centru, lumea nu acceptă să nu fie la ea acasă. M-am demoralizat puțin”, au declarat Pufeh și Bruja, la America Express.

Citeste si:
Concurenții de la America Express, emoționați după ce au primit...
Concurenții de la America...


Nici pentru Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu a fost prea simplu, deoarece i-a apucat miezul nopții căutând cazare. După ce și-au pierdut încrederea și chiar s-au așezat undeva la marginea drumului, pentru a se liniști, au găsit o cazare cât de cât în regulă.

”Suntem ca prințesa cu bobul de mazăre. Degeaba le arătăm cine suntem pe Instagram, că ei nu au”, a zis Doina Teodoru, la Antena 1.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Februarie 2023 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.