S-au încins spiritele la America Express, de data aceasta între Jean Gavril și Dinu. Cei doi frați s-au luat la ceartă în plină stradă, oboseala spunându-și cuvântul și în cazul lor. Iată ce și-au reproșat concurenții emisiunii de la Antena 1, fără să mai țină cont de camerele de filmat!

Jean Gavril și Dinu s-au certat serios în America Express

Problemele și situațiile extreme sunt la ordinea zilei pentru concurenții de la America Express, care se află pe „Drumul Aurului” și care încearcă să ajungă pe primele locuri la Irina Fodor, pentru a se bucura de toate beneficiile și, de asemenea, pentru a rămâne în joc. Oboseala își spune cuvântul și în cazul celor mai calmi dintre, mai ales la finalul zilei când sunt nevoiți să caute cazare, după o zi în care au alergat prin soare și au dus la bun sfârșit niște probe care mai de care mai grele.

Ei bine, cea mai recentă ediție a emisiunii i-a adus în atenția celor din fața micilor ecrane pe Jean Gavril și Dinu, care au început să certe, în timp ce își căutau cazare. După ce Dinu i-a spus fratelui său că ar vrea să doarmă într-un apartament de lux, având în vedere că nu găseau nimic, acesta a răbufnit. Mai apoi, tot el și-a dat seama că nu făceau altceva decât să se învârtă în cerc și să nu ajungă la niciun rezultat.

„Eu măcar încerc. Ai venit tu cu apartamentul ală de lux de care tot zici? Eu încerc să găsim, nu așa.”, a zis Jean Gavril.

Ne-am dat seama că ne învârtim în cerc. Ne-am dus spre dreapta, pe strada principală, nu am găsit nimic”, i-a zis Dinu fratelui său.

„Stai să te saluți cu toți. Hai că e târziu. E clar că nu o să găsești apartament de lux aici?”, a mai zis Jean Gavril.

Cei doi frați nu obișnuiesc să se certe, de regulă, în felul acesta doar că au momente precum cel din ediția de seara trecută în care simt că nu mai pot și cedează. Cu toată presiunea pusă pe ei pe tot parcursul zilei, ajunși la final, nu își doreau decât un pat în care să doarmă, iar faptul că nimeni nu îi ajuta i-a făcut să își iasă din minți și să își adreseze cuvinte dure unul celuilalt. Până la urmă au reușit să găsească pe cineva dornic să le întindă o mână de ajutor, dar au fost nevoiți să îl aștetepte pe bărbatul respectiv să își termine treaba.

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Februarie 2023 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.