Bruja și Pufeh au fost trași la răspundere de către Irina Fodor, prezentatoarea emisunii America Express, în ediția de seara trecută. Deși erau epuizați atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic, comportamentul lor nu a fost trecut cu vederea.

Bruja și Pufeh, comportament la America Express

Ediția de seara trecută i-a pus serios în dificultate pe Bruja și Pufeh. Aceștia nu au mai făcut față presiunii, așa că au renunțat la luptă într-o oarecare măsură și chiar s-au oprit să și mănânce, la un moment dat. Așa cum era de așteptat, cei doi concurenți au ajuns ultimii la Irina Fodor, iar faptul că nu au depus niciun efort, iar ceilalți concurenți și echipa de producție au fost nevoiți să îi aștepte, le-a adus numai cuvinte dure din partea Irinei Fodor, prezentatoarea emisiunii de la Antena 1.

Aceasta i-a luat la rost pe Bruja și Pufeh, imediat după ce au ajuns în fața colegilor lor, spunându-le că i-ar fi așteptat acolo unde o face de obicei, doar că motivul întârzierii lor nu a avut legătură cu faptul că au fost ghinioniști în ziua cu pricina și că nu au reușit să prindă nicio mașină, ci pentru că nu și-au dat deloc silința pentru a ajunge la destinație. Ea nu s-a putut abține și i-a criticat și pentru faptul că s-au oprit să mănânce, în timp ce toți ceilalți erau în cursă, ceea ce din punctul său de vedere este o totală lipsă de respect față de toți cei implicați în proiect.

Irina Fodor a putut să înțeleagă faptul că nu mai sunt motivați și nici competitivi, dar nu a înțeles de ce nu și-au respectat colegii. Bruja nu a fost deloc de acord cu afirmațiile sale, aducând în discuție faptul că are niște probleme în familie, despre care nu a dat prea multe detalii, dar care se pare că au afectat-o.

”Nu v-am așteptat, așa cum obișnuiesc, la desk, pentru că dacă voi ați fi întârziat din cauze care nu depind de voi, pentru că nu vă luau mașinile. Cred că nu vă străduiți suficient, pentru că stând pe marginea drumului nu înseamnă că faci autostopul. Nu se pot opri mașinile așa. Când ți se face foame, pui stop, mănânci, pui stop întregii curse. Voi faceți asta în timp ce toți ceilalți sunt în cursă. Eu pot înțelege că nu mai sunteți motivați, înțeleg că nu simțiti adrenalina, înțeleg că nu sunteți competitivi. Dar, nu înțeleg să nu vă respectați colegii, să nu respectați producția, să nu respectați cursa.”, a spus Irina Fodor, la Antena 1.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2023 - 08 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.