Cătălin Scărlătescu a avut câteva momente de panică la America Express, în cea mai recentă ediție a emisiunii și chiar a avut nevoie de îngrijiri medicale. Îndrăgitul chef de la Antena 1 a cedat fizic, dar cel mai important este că a avut-o aproape pe partenera sa de viață.

Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de asistență medicală

Oboseala și-a spus cuvântul și în cazul lui Cătălin Scărlătescu. Acesta nu a mai rezistat și, după una dintre cele mai grele probe pe care le-a avut, în timp ce își căuta cazare. Odată ce și-a găsit cazare, a cerut să fie văzut de un medic, după ce s-a așezat pe niște canapele. A crezut că acela va fi sfârșitul pentru el, dar a reușit să rămână puternic, mai ales datorită faptului că Doina Teodoru i-a fost alături la orice pas. Cei doi îndrăgostiți au reușit să le arate concurenților că sunt o echipă de temut, doar că mai au momente în care trupul le cedează.

„Ne urmărea trajineras. Am mers cu trajineras. Am făcut prima la dreapta, am intrat într-o curte. Ne-a băgat în casă, mare, cu o boltă. I-am zis să ne lase pe canapele, eu deja nu mai puteam. Așteptam să vină medicul, că eram terminat”, a spus Cătălin Scărlătescu, la America Express.

Concurentul emisiunii de la Antena 1 a acceptat să participe la America Express de dragul frumoasei sale partenere de viață care este o luptătoare și care nu acceptă să piardă în fața celorlalți. Încă din prima ediție, ei au câștigat probele, au încercat să ajungă printre primii și le-au câștigat simpatia celor de acasă.

Ambii s-au panicat, când lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău. Acesta are probleme în zona pancreasului, unde avea niște inflamații periculoase, din cauza cărora avea niște dureri greu de suportat. S-a simțit la pământ din punct de vedere al sănătății și a crezut că va rămâne acolo. Medicul i-a băgat o branulă, pentru a-i administra un amestec de medicamente și vitamine, pentru a se repune pe picioare. El nu se mai simțea în stare de absolut nimic, dar și-a revenit ușor, ușor. Rămâne de văzut dacă stările de rău vor reveni, dar cert este că nu a fost semn bun.

Citeste si:
Primele momente de viață ale fiului lui Theo Rose. Artista a postat...
Primele momente de viață ale...

„Aveam nevoie de asistență medicală. În zona pancreasului erau niște inflamații periculoase, dădea băiatul niște cuțite de nu avea treabă. Eram super căzut, îmi vâjâia capul, am crezut că rămân mort acolo. Mi-a băgat o branulă, mi-a făcut un amestec pentru venă, să îmi revin. Nu am vrut să mănânc, nu mai aveam nici chef de mine”, a mai spus îndrăgitul chef.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.