Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o experiență de neuitat în America Express, care în mod normal și într-un alt context nu s-ar fi petrecut. Concurenții s-au speriat de moarte și chiar au crezut că aceea va fi ultima lor cursă, la propriu. Iată ce li s-a întâmplat!

De ce experiență au avut parte Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează fără niciun fel de îndoială una dintre cele mai puternice echipe de la America Express. Aceștia au plecat pe „Drumul Aurului”, care îi pune de cele mai multe ori și în pericol, cu ideea că se vor întoarce în România cu marele premiu al emisiunii la care râvnesc toți. În momentul în care au acceptat să plece în Mexic, aceștia au fost perfect conștienți de faptul că se vor supune unor pericole, doar că situația prin care au trecut în cea mai recentă ediție le-a dat mult de gândit.

Cei doi îndrăgostiți de îndreptatau către următoarea destinație, iar la un moment dat, șoferul s-a abătut de la drum, a ajuns într-un lan de porumb, în timp ce concurenții de la America Express se aflau în partea din spate a mașinii și își făceau tot felul de scenarii cu ceea ce ar fi putut să li se întâmple. Cel mai tare s-au speriat când au văzut că în apropiere se afla și o măcelărie, moment în care au crezut că până acolo le-a fost. Au glumit pe seama acestui subiect, dar s-au și speriat de moarte, până și-au dat seama că în realitate lucrurile nu erau chiar atât de grave.

„La un moment dat, iese de pe strada principală și face stânga. Ne bagă printre două case și o ia pe câmp. Trecem de primul lan de porumb și trecem într-un alt lan mai mare. Ne duce în câmp…Frățioare, unde ne duc ăștia? Măcelaria era în spate, să vezi ce ne căsăpește…”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu, la Antena 1.

Îndrăgitul chef a fost pus pe glume, iar la un moment dat chiar a afirmat că le lasă colegilor lui de la Chefi la Cuțite, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, tot ceea ce are pe numele lui. Deși au crezut inițial că sunt în pericol și că mâncarea pe care localnicul o cumpărase era pentru ei, în realitate, acesta le ducea hrană pe câmp rudelor sale care munceau.

„Să îi bat în geam și spune cinci minute…Bontea și Dumitrescu, vă las tot ce am pe numele vouă. Am crezut că ne ia nouă de mâncare…La un moment iar pe un câmp, era un nene…Numai experiența asta nu o aveam”, a mai zis concurentul.

Citeste si:
Concurenții de la America Express, emoționați după ce au primit...
Concurenții de la America...

„Am zis că aici se termină cursa pentru totdeauna”, a zis Doina Teodoru, la rândul ei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.