Dinu și Jean Gavril au fost eliminați din cadrul competiției America Express, când mai era doar un pas până la marea finală a emisiunii. Frații au făcut, la scurt timp după ce aflat că aventura a luat sfârșit pentru ei, câteva declarații emoționante, urmați fiind de celelalte echipe care s-au atașat de ei.

Eliminare America Express 2023

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express a fost una care i-a pus în dificultate pe: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Nelu Cortea și Cătălin Bordea, dar și pentru Dinu și Jean Gavril, care nu au obținut la fel de multe puncte precum trupa Andre și au fost nevoiți să lupte pentru locul lor în concurs, în cursa pentru ultima șansă. Probele de seara trecută i-au făcut să realizeze cât de norocoși sunt, dar și să prețuiască mai mult ceea ce au acasă, după ce au văzut că triburile pe care le-au ajutat nu aveau nici măcar apă.

Deși au luptat din greu, au dat tot ceea ce au avut mai bun și s-au chinuit să ajungă primii la Irina Fodor, de data aceasta, norocul nu a fost de partea lui Jean Gavril și a fratelui său, Dinu. Cântărețul nu regretă nimic, fiind de părere că tot ceea ce li s-a întâmplat lor în semifinala concursului de la Antena 1 i s-ar fi putut întâmpla oricui.

„Asta a fost. Se putea întâmpla oricui. În America Express e de ajuns să nu prinzi o mașină și să ți se strice toată ziua”, a declarat Jean Gavril, la America Express.

Jean Gavril a reușit să învețe extrem de multe lucruri de pe urma acestei experiențe, fiind recunoscător pentru faptul că au fost ales să participe alături de fratele său, Dinu, la America Express și crede că nu va uita niciodată tot ceea ce a trăit în cele două luni de filmări într-unele dintre cele mai periculoase orașe din Mexic, Columbia sau Guatemala. Se bucură că fratele lui a fost lângă el, deși au avut multe momente în care s-au enervat și s-au certat.

„Toată experiența e de departe ceva ce nu o să uit niciodată. Mă bucur că s-a întâmplat alături de tine, Dinule. Îți dai seama că o să fim bătrâni și o să povestim de toate proatiile care ni s-au întâmplat aici. O să fie super amuzant”, a mai spus cântărețul.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

O parte dintre colegii lor au avut lacrimi în ochi la plecarea fraților Gavril, iar Nelu Cortea a precizat că i se pare fascinant cum au reacționat în situațile neplăcute prin care au trecut, admirând și energia pe care au avut-o la orice pas.

„Nu și-au pierdut energia nici măcar o secundă. Mi se pare fascinant modul lor de a lua lucrurile nasoale care li se întâmplă într-un fel amuzant”, a spus Nelu Cortea, la America Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Martie 2023 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.