Jean Gavril și Dinu au nevoiți să facă autostopul din Londra în Barcelona, în urmă cu ceva vreme, dar au vorbit despre aventura vieții lor, dinante de a participa la America Exprees, d-abia acum. Artistul a povestit când le-a venit ideea, cum s-au descurcat, dar și unde dormeau fără să scoată un leu din buzunar.

Jean Gavril și Dinu, despre aventura vieții lor înainte de America Express

Emisiunea America Express nu i-a speriat deloc pe Jean Gavril și pe fratele lui, Dinu, deoarece aceștia au mai avut parte de o experiență precum cea de care s-au bucurat în Mexic, în momentul în care Dinu a împlinit vârsta de 18 ani. Și-au luat bilet doar dus către Londra, iar de acolo au mers către Barcelona făcând doar autostopul și dormind prin tot felul de locuri pentru a nu plăti, timp de 23 de zile.

„Noi am mai trecut printr-o experiență asemănătoare „America Express” și anume de majoratul lui Dinu eu i-am spus să luăm două bilete doar dus Londra și am făcut autostopul până la Barcelona, în 23 de zile. Am avut 1.500 de euro cu noi și de bani aia trebuia să mergem cât mai mult, cât mai departe și singura direcție a fost sus. Oriunde am fi ajuns, era bine”, a povestit Jean Gavril, pentru Antena Stars.

Acesta a mai fost întrebat și cum anume se descurcau el și fratele său în ceea ce privește cazarea, iar artistul a povestit cu lux de amănunte cum anume procedau. Aceștia și-au descărcat, la vremea respectivă, o aplicație pe care oamenii postau locuri în care alții puteau dormi, fără a plăti, ceea ce înseamnă că situația nu era chiar la același nivel ca în America Express, dar nici atât de simplă precum pare.

„Nu am căutat cazare ca la America Express, dar eram aproape. Am folosit o aplicație, care era ceva cu canapele și dormeam la oameni dispuși să țină străini la ei în casă, pe o canapea sau dacă aveau o cameră în plus, exact ca la America Express. Doar că, nu trebuia să cerșim pe treaba asta, ci căutam printr-o aplicație”, a mai zis acesta.

Citeste si:
Dinu și Jean Gavril, primele declarații după eliminarea de la...
Dinu și Jean Gavril, primele...

A fost o reală provocare pentru concurenții de la America Express. Jean Gavril a povestit faptul că, la un moment dat au fost nevoiți să doarmă cu un chinez și cu un spaniol în aceeași cameră, după care au fost dați afară. Au mai dormit și într-o mănăstărire sau prin trenuri, pentru că își doreau să economisească banii de cazare.

„Nu plăteam nimic acestor oameni. E super tare. Am dormit cu un spaniol, cu un chinez în aceeași cameră, tipul a zis că ne ține, după ne-a dat afară. Am dormit la o mănăstire, ne-au luat niște măicuțe. Am dormit prin trenuri, călătoream noaptea, pentru că economiseam banii de cazare. Dacă nu găseam cazare, dormeam în tren și ne trezeam în alt oraș și tot așa”, a mărturisit artistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Februarie 2023 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.