O nouă eliminare a avut loc la America Express, înainte de noua etapă a competiției. Având în vedere că în urmă cu o săptămână Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost eliminate, nimeni nu se aștepta ca lucrul acesta să se întâmple și acum.

Cine a fost eliminat de la America Express

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express a fost una foarte tensionată pentru concurenții care au fost votați să intre în cursa pentru ultima șansă, înainte de o nouă etapă a competiției. Cei care au luptat cu toate armele pentru a-și păstra locul în concurs au fost Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, dar și Pufeh și Bruja. Aceștia au avut de făcut o serie de probe care i-au pus serios în dificultate, iar la finalul zilei, unii dintre ei au spus adio Mexicului și experienței în sine.

Epuizați atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic, Bruja și Pufeh au fost și de data aceasta cei care au ajuns ultimii la punctul final și au așteptat cu sufletul la gură să afle culoarea vulturului. Din nefericire, acesta a fost roșu, iar cei doi concurenți au părăsit emisiunea. Colegii lor și cei din fața micilor ecrane au fost surprinși de lucrul acesta, pentru că nu credeau în sinea lor că și săptămâna aceasta una dintre echipe va pleca.

La final, după ce au aflat culoarea vulturului, care nu a fost în favoarea lor, Pufeh a dat câteva declarații. Fostul concurent al emisiunii de la Antena 1 a început prin a spune că este dezamăgit față de el, deoarece știe că primele episoade au fost ceva mai grele pentru el, doar că după aceea și-a revenit și a rupt. Pentru el a fost o experiență unică, mai ales că a reușit să urce și un munte, ceea ce nu mai făcuse până atunci. Cu lacrimi în ochi, el a mai zis și că a simțit cumva o ușurare, dar a regretat că nu a mai putut continua în concurs.

„M-am simțit dezamăgit față de mine, că știu că primele episoade au puțin mai grele pentru mine. După m-am ridicat și eu zic chiar am rupt. Pentru mine a fost wow că am urcat și pe munte. (...) Cumva am simțit și o ușurare, pentru că știam că rămân liniștit și nu o iau razna.”, a declarat Pufeh, la America Express.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Februarie 2023 - 09 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.