În cadrul show-ului online Podcastito Express, Jean Gavril a făcut o serie de declarații despre noaptea pe care a petrecut-o în compania Andreei Bălan. Mulți și-au spus părerea și și-au dat cu presupusul despre experiența lor, iar pentru că nu a dorit să mai lase loc de interpretări, a decis să lămurească întreaga situație. Iată ce a povestit!

Jean Gavril, adevărul despre noaptea petrecută în același pat cu Andreea Bălan

Toți fanii emisiunii America Express știu că Andreea Bălan și Jean Gavril nu doar că au petrecut o noapte împreună la America Express, dar au fost nevoiți să se și căsătorească. Persoanele din fața micilor ecrane și-au făcut tot felul de idei în ceea ce privește noaptea în care au dormit împreună și nu au putut fi de acord nici cu faptul că vedetele s-au sărutat, deși el are o soție și copil acasă, așa că l-au criticat dur pentru faptele sale, dar lui nu i-a păsat, deoarece a considerat că doar a respectat proba pe care o avea de dus la bun final și nimic mai mult.

Deși la momentul acela a preferat să tacă, recent, fostul concurent de la America Express a făcut câteva declarații la Podcastito Express, unde a descris cu lux de amănunte cum au petrecut el și blondina noaptea cu pricina. Se pare că artista a avut, încă de la bun început, o rugăminte și anume aceea de a dormi la margine, după care s-au uitat în jur de o oră la Star Trek, în timp ce colegii lor dormeau deja.

„M-au trimis pe mine să dorm cu Andreea și, ce-am făcut în seara aia, după ce că m-a pus la perete, nu-mi place să dorm la perete. A dat drumul la televizor și ne-am uitat la Star Trek. Ne-am uitat vreo oră la Star Trek, voi deja ați sforăit”, a declarat Jean Gavril la Podcastito Express.

După ce a vorbit despre situația cu Andreea Bălan, cântărețul a povestit și despre starea lui de sănătate care i-a ridicat mari probleme și din cauza căreia a vrut să renunțe la concurs. Avea niște dureri groaznice de stomac, care din fericire ușor, ușor au început să îi treacă și nu și-a dezamăgit fratele, care își dorea să lupte cu toate armele și care a dat tot ceea ce a avut mai bun, până în ultima zi.

„Noi am decis destul de simplu care pleacă. Pe mine mă durea groaznic burta. Am avut niște crampe din alea de nu puteam să stau în picioare. Toată ziua am suferit. Seara i-am zis lui Dinu: Bă, eu vreau să stau, că nu știu dacă mai duc o noapte. Oricum, aia a fost, fără supărare”, a mai zis ea.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Martie 2023 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.