Mara Bănică a fost țepuită de un muncitor în propria casă, iar invitată fiind în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță, jurnalista a vorbit despre incident și i-a transmis chiar și un mesaj cu această ocazie, cerându-i să îi înapoieze restul de bani.

Mara Bănică, țepuită de un muncitor în propria casă

Mara Bănică este una dintre cele mai cunoscute și apreciate jurnaliste de la noi din țară și oricât de ocupată ar fi în ceea ce privește cariera sa, își face timp și pentru familia sa, mai ales după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Creșterea copilului îi ocupă o mare parte din timp, dar nu regretă nimic, deoarece una dintre cele mai mari dorințe pe care le-a avut vreodată a fost aceea de a deveni mamă din nou, deși avea 45 de ani.

Având în vedere faptul că familia lor s-a mărit, jurnalista a luat în calcul și ideea de a se muta într-o casă mai mare. Banii pe care i-a primit de pe urma participării sale „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a preferat să îi folosescă în acest sens, doar că nu a avut prea mult noroc.

Aceasta a povestit că și-a angajat niște muncitori care ar fi trebuit să îi ajute cu renovarea și deși este pentru a treia oară când ia un apartament de la zero, nu s-a învățat minte în ceea ce privește oamenii pe care alege să îi țină în jurul său. Decizia de a schimba echipa de muncitori nu a fost tocmai una bună, mai ales că aceștia au plecat cu banii și cu sculele. Ea i-a transmis celui cu care păstra legătura că ar trebui să îi dea banii pe care îi datorează.

„Îți spun pe ce am cheltuit banii. Eu am proiecte și ne-am cumpărat o casă mai mare, ne-am înmulțit acum și am o casă mai mare. Îi salut pe muncitorii de la mine, au turnat șapa sâmbătă. Deci, din bănuții ăia (n. red câștigați din emisiune) am pus unele lucruri în case și asta dacă vrei să vorbim despre renovare, e al treilea apartament pe care îl fac de la cărămidă.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

Am schimbat echipa de muncitori acum, că am fost foarte nemulțumită de fostul muncitor. Tomiță, nici să nu te văd, ca să zic așa. A fugit cu sculele, am niște aventuri...Se zice că zugravii, lăutarii, ospătarii și mecanicii auto trebuie să-i alegi cu mare dibăcie în viață. Tomiță a plecat cu sculele, că nu s-a înțeles cu ăla de la uși. Să-mi dai și banii ăia care au rămas, nu mult, dar 1.600 de lei, dar i-aș vrea, nu mi-ar prinde rău. Așa sunt unii dintre ei”, a declarat Mara Bănică, la Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Martie 2023 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.