Echipa lui Mario Fresh a fost implicată într-un accident rutier, în urmă cu doar două zile, iar artistul a dat câteva declarații în acest sens. Toți s-au speriat foarte tare, dar cel mai important este că toți sunt teferi.

Mario Fresh, despre accidentul în care a fost implicată echipa

Mario Fresh este un artist iubit, iar drept dovadă acesta este chemat să cânte peste tot prin țară. Unul dintre ultimele concerte la care a mers nu a avut un final prea fericit, după ce mașina în care se afla o parte din echipa sa și în care, de asemenea, se aflau instrumentele a făcut accident. Cântărețul nu se afla în mașina respectivă, dar asta nu înseamnă că nu s-a speriat foarte, foarte tare.

Îndrăgitul artist a precizat, încă de la bun început, faptul că ei nu se aflau în duba respectivă, care se afla la 10-20 de kilometri în spatele lor. Șoferul nu a fost atent și a intrat cu partea dreaptă în marginea drumului, după care s-a redresat și au fost nevoiți să cheme platforma, pentru a rezolva problema.

Spaima a fost foarte mare, în clipa în care colegul lui l-a sunat și i-a transmis că mașina nu mai funcționează și că ar trebui să se întoarcă. Era în jur de patru dimineața când s-a întâmplat totul, dar nimic nu este mai important pentru cunoscutul artist decât faptul că ei sunt în afara oricărui pericol. Aceștia și-au putut relua activitatea imediat și speră să nu mai fie nevoiți să treacă și altădată prin așa ceva. Mario Fresh a primit, după ce a povestit ce s-a întâmplat, multe mesaje din partea fanilor care îi sunt alături chiar și în cele mai grele momente din viața sa.

„Da, a fost un accident. Băiatul care conducea duba de scule, noi nu eram în duba respectivă, era în spatele nostru, la 10-20 de kilometri. Nu a fost atent și a intrat puțin cu partea dreaptă în tot ce înseamnă marginea drumului, bordură, șanț, după care s-a redresat, s-a pus înapoi pe stradă și a trebuit să chemăm platforma și asta a fost. Suntem cu toții teferi, nu a pățit nimeni nimic, toată lumea e ok.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

Ne-am speriat, ne-a sunat să ne spună că nu mai merge mașina și trebuie să ne întoarcem după el. Veneam de la un concert, era dimineață, era patru dimineața”, a declarat Mario Fresh, pentru cei de la spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Martie 2023 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.