Mario Fresh a fost dezamăgit de faptul că nu a fost premiat anul acesta pentru hiturile sale și le-a transmis un mesaj dur celor care au uitat de una dintre cele mai ascultate piese de anul acesta. Nu i se pare deloc corect ceea ce i s-a întâmplat și tocmai de aceea de aceea a simțit nevoia să își exprime numulțumirea în mediul online.

Mario Fresh nu a fost premiat anul acesta

Mario Fresh se află pe lista celor mai ascultați artiști, de anul acesta, de la noi din țară. Artistul a lansat hit după hit și a susținut zeci de concerte, unde s-au adunat mii de oameni care au cântat alături de el și care s-au bucurat să îl asculte live. Așadar, acesta s-a bucurat de succes și încă o face, iar tocmai acest lucru l-a determinat să facă un Story în care să își exprime nemulțumirea în ceea ce privește premiile pe care mai mulți artiști le-au primit, în timpul unui eveniment care a avut loc la Craiova și printre care nu s-a aflat și el.

Cântărețul crede că ar fi merita să urce și el pe scena respectivă și să fie premiat așa cum se cuvine, dar nu înainte de a le aminti oamenilor cine este el. Acesta este de părere că datorită hitului, ”Necesar”, pe care îl interpretează și pe care l-a compus chiar el, ar fi trebuit să primească și el un premiu, dar a ajuns la concluzia că lumea a uitat de el. O altă piesă care a avut un real succes și pentru care el crede că merita să fie recompensat este ”Umbre”, o altă melodie care a ajuns la inimile oamenilor și care a adunat milioane de vizualizări pe canalul lui de YouTube.

La final, acesta a ținut să menționeze că nu este vorba despre premii în sine, ci despre ceea ce transmit ei ca artiști publicului lor. Mario Fresh este de părere că, indiferent de situație, doar muzica este cea care vorbește cu adevărat și cel mai important este ca toată lumea să fie fericită. Își iubește fanii, pentru că în lipsa lor nu ar fi ajuns unde este acum, iar la final nu a ezitat să le transmită lucrul acesta.

„Salut! Eu sunt Mario Fresh, cântăreț și compozitor al hitului din 2022 ”Necesar”. Cred că ați uitat să-mi dați premiile. Am fost eu lăsat în umbră??? Sau doar am uitat să menționez și de ”Umbre”? (...) Nu e vorba despre premii, ci doar despre ce transmitem noi ca artiști publicului. Așadar, doar muzica vorbește. Să fim fericiți cu toții! Vă pup și vă iubesc! Real!”, a scris Mario Fresh, în mediul online.

Citeste si:
Mario Fresh, adevăratul motiv pentru care nu ar fi putut participa...
Mario Fresh, adevăratul motiv...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.