Mario Fresh a fost urmărit de ghinion la orice pas și le-a povestit fanilor din mediul online ce anume i s-a întâmplat într-o singură zi. Artistul este fericit, cu toate acestea, de faptul că a trecut cu bine peste obstacolele acelea fără să i se întâmple ceva rău și că a fost Dumnezeu alături de el într-un asemenea moment.

Mario Fresh crede că este urmărit de ghinion

Mario Fresh are o perioadă destul de aglomerată, deoarece are concerte în toată țara și merge mult cu mașina, motiv pentru care este și foarte obosit. Oricât de greu i-ar fi, este recunoscător pentru tot ceea ce i se întâmplă, pentru că face tot ceea ce iubește mai mult în viață și anume să cânte. În ciuda faptului că viața lui este una bună, mai are și zile în care este urmărit de ghinion și despre care le vorbește fanilor lui din mediul online care îi sunt alături în cele mai frumoase momente din viața lui. A început ziua de ieri foarte rău, după ce a fost anunțat că i-a fost tăiat curentul și că poate dura și două zile până se va rezolva problema respectivă.

”Vreți să vă povestesc? Deci, am deschis ochii, fericit că am dormit vreo zece ore după o săptămână încărcată, deschid telefonul și văd mesaj: vezi că ți-au tăiat curentul.

Am zis că asta e, încercam să sun la compania de curent, să vorbesc cu ei, greu i-am găsit. Până la urmă am dat de ei și-mi spun că între 24 și 48 de ore vor repune în funcțiune curentul. Certurile pe care le-am mai avut, că azi toți parcă m-au sunat să mă enerveze, nu le mai punem, au fost un bonus”, a povestit Mario Fresh, la Story.

Când părea că nimic nu i se mai poate întâmpla, partenerul de viață al Alexiei Eram a mai trecut printr-o situație dură, care ar fi putut să aibă un sfârșit tragic, dar care din fericire nu s-a terminat rău. Artistul se afla la volanul mașinii sale, moment în care a remarcat faptul că se auzeau niște sunete ciudate de la mașina sa, iar volanul a început să se ducă în toate direcțiile, așa că a oprit pe banda de urgență, pentru că mergea și cu o viteză destul de mare și nu a făcut altceva decât să evite o tragedie.

Citeste si:
Monica Bârlădeanu, despre minunile pe care le-a trăit rugându-se la...
Monica Bârlădeanu, despre...

A coborât din mașină, a verificat roțile mașinii care păreau a fi în regulă și a pornit la drum în ideea în care nu avea ce să i se mai întâmple, dar ușor, ușor una dintre roți a început să se dezumflat și a fost nevoit să meargă pe jantă până la prima vulcanizare, unde și-a pus roata de rezervă. Mario Fresh este recunoscător pentru faptul că a fost Dumnezeu cu el și nu i s-a întâmplat ceva grav.

”Mă duc până la Ploiești cu mașina, termin treaba la Ploiești, plec cu mașina înapoi spre București și la un moment dat, la vreo 10 km de București, aud un boom și a început să-mi facă volanul în toate direcțiile. Am pus frână cât de repede am putut și m-am oprit pe banda de urgență, având o viteză destul de mare. M-am dat jos să mă uit să văd ce este, toate roțile erau ok și am plecat din nou. Doar că încet, încet a început să se dezumfle și mergeam pe jantă. Am ajuns așa, m-am dus la prima vulcanizare, mi-am lăsat mașina acolo, mi-au pus băieții roata de rezervă”, a mai zis el.

Citeste si:
Mario Fresh, adevăratul motiv pentru care nu ar fi putut participa...
Mario Fresh, adevăratul motiv...


”Vedem ce ne mai așteaptă, mă duc să mă închid în casă. Bine că a fost Dumnezeu cu mine”, a adăugat Mario Fresh.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.