Mario Fresh a dat de pământ cu haterii, dar mai presus cu cei care au răspândit, de nenumărate ori, zvonul conform căruia el și partenera lui de viață, Alexia Eram, s-ar fi despărțit. Cântărețul le-a spus celor care vor să afle adevărul de fiecare dată și să nu mai creadă tot ce citesc din diferite surse, să intre pe conturile lor sociale.

Mario Fresh a dat de pămănt cu toți haterii lor

Au trecut mai bine de șase ani de când Mario Fresh și Alexia Eram s-au cunoscut, s-au plăcut și au decis să formeze un cuplu. Încă din primele luni de relație, oamenii au stat cu ochii pe ei, le-au analizat fiecare mișcare și au crezut despre ei faptul că s-au separat, ori de câte ori nu se mai afișau împreună pe rețelelele sociale. De asemenea, ei le-au dat apă la moară haterilor și în urmă cu doar câteva zile, în momentul în care cunoscutul artist nu i-a fost alături în ziua absolvirii.

Mai apoi, fiica Andreei Esca a fost prezentă la un eveniment unde, de asemenea, a mers fără partenerul ei de viață, moment în care au început să apară întrebări legate de relația lor. Mulți dintre cei care nu îi au neapărat la suflet au răspândit și zvonuri conform cărora aceștia s-au separat și chiar dacă artistul s-a abținut de la orice fel de comentariu până acum, a considerat că a venit momentul să îi pună la punct pe cei care au spus că nu mai este împreună cu Alexia Eram.

Ei bine, se pare că îndrăgostiții încă sunt împreună și i-au sfătuit pe cei care văd tot felul de știri în care se spune că ei nu mai formează un cuplu, să nu mai asculte și, de asemenea, să intre pe rețelele sociale, unde vor afla mereu adevărul despre ei, indiferent despre ce ar fi vorba și indiferent cât de dur ar fi acesta. În plus, ambii sunt foarte activi în mediul online, iar fanii lor sunt recunoscători pentru faptul că pot afla totul despre ei în timp real.

”Toate speculațiile. Cred că s-a scris și că am fost cu un bărbat. Nu vă mai uitați. Dacă vreți să aflați adevărul, intrați pe Instagram, pe paginile de socializare, să vedeți ce am făcut în ultimele 24 de ore, ultimele postări. Și vedeți ce se întâmplă cu noi”, a explicat Mario Fresh la TV, potrivit libertatea.ro.

Citeste si:
Betty Salam, adevărul din spatele numelui său de scenă. De ce nu...
Betty Salam, adevărul din...

”Nu mai ascultați!”, a zis Alexia Eram la rândul ei, potrivit aceleiași surse.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.