Este sau nu pregătită Oana Roman pentru o nouă relație? Este întrebarea care zace pe buzele celor care o urmăresc în urma unor declarații pe care le-a făcut. Fiica lui Petre Roman a fost foarte clară și a zis că nu a dat nici măcar impresia că își dorește împăcarea cu Marius Elisei. Iată ce a mai zis!

Oana Roman este fericită singură

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Roman și Marius Elisei au decis să pună capăt relației lor, de data aceasta pentru totdeauna. Având în vedere că niciunul dintre ei nu s-a afișat cu altcineva până acum, fanii cuplului au sperat că se vor împăca.

Oricât de multe lucruri ar fi avut de făcut, fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei și-a făcut mereu timp pentru a sta de vorbă cu fanii ei din mediul online, fiindcă știe cât de important este pentru ei lucrul acesta. De curând, Oana Roman și-a rupt din nou din timpul ei și a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, moment în care urmăritorii au profitat de ocazie și i-au adresat înttebări legate de viața personală, despre care ea oricum nu a avut secrete până acum.

Ei bine, fanul a vrut să afle chiar de la ea dacă și-a propus să își refacă viața, dorind în mod evident să i se spună dacă este gata pentru o nouă relație sau dacă are de gând să se întoarcă în brațele fostului ei partener de viață de care s-a despărțit din nou de curând.

„Te-ai gândit serios să-ți refaci viața din punct de vedere sentimental? Sau speri la o împăcare cu Marius?”, a venit întrebarea din partea fanului respectiv.

Răspunsul vedetei nu a întârziat să apară. Ea a zis că nu a dat niciodată impresia că se gândește la vreo împăcare cu Marius Elisei și nici nu își dorește lucrul acesta. Pentru moment, se simte foarte bine de una singură și crede că Dumnezeu are planurile lui în ceea ce o privește și nu se grăbește în niciun fel.

Citeste si:
Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se mai...
Oana Roman, despre starea de...

„Nu cred că am lăsat vreo secundă impresia că mă gândesc sau îmi doresc vreo împăcare. Cât despre viața sentimentală, deocamdată îmi este foarte bine așa. Singură. Ce va fi în viitor nu știu și nici nu îmi fac planuri. Are Dumnezeu planurile lui”, i-a răspuns fiica lui Petre Roman.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Martie 2023 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.