Alex Velea și-a amintit de perioada în care el și el concurent în cadrul emisiunii Asia Express și a făcut o serie de dezvăluiri în acest sens. Partenerul de viață al Antoniei a dat impresia că nu și-ar mai dori să repete experiența, fiindcă i-a fost extrem de greu în competiție.

Alex Velea, amintiri din Asia Express

Alex Velea a fost întrebat, în cadrul unuia dintre cele mai recente interviuri pe care le-a acordat, dacă se uită la acest sezon de America Express, iar răspunsul său nu a încetat să apară. Cântărețul a spus clar că el la TV se uită doar la Netflix. Nici măcar la el nu se poate uita pe micul ecran, iar când a venit vorba despre emisiunea în care a participat alături de Mario Fresh, cel cu care între timp a rupt orice fel de legătură, nu a avut prea multe cuvinte bune de zis, deoarece i s-a părut totul dramatic, terifiant, socant, dar și macabru.

Cel mai greu i-a fost în ceea ce privește gestionarea dorului de partenera sa de viață și de copiii pe care îi au împreună. Deși voia să câștige, deoarece este o fire competitivă, a fost conștient din start că nu este tocmai un concurs pentru el, în care să facă performanță, așa că ușor, ușor s-a dat bătut.

„Eu nu mă uit nici la mine! Eu la televizor mă uit doar pe Netflix. La mine în Asia Express a fost dramatic, șocant, terifiant, macabru, lucubru și toate cuvintele astea. Mi-a fost dor de nevasta mea și de cei mici, cu asta nu am putut să mă adaptez și sunt și o fire competitivă, adică vreau mereu să câștig”, a declarat Alex Velea, la XNS.

Mai mult de atât, iubitul Antoniei a mărturisit abia acum faptul că din cauza aspectului fizic, dar mai ales din cauza tatuajelor îi era extrem de greu să oprească mașini care îi transporte dintr-un loc în altul sau să găsească un loc în care să rămână peste noapte. De regulă, oamenii din zonele acelea asociau tatuajele lui Alex Velea cu pușcăria și refuzau să îi întindă o mână de ajutor, ceea ce i-a dezavantajat pe tot parcursul lor în competiția de la Antena 1.

Citeste si:
Jador a ajuns la spital în prima zi de Paște. Cine l-a însoțit și...
Jador a ajuns la spital în...

„Nu mă primea unul că aveam față de infractor, nu puteam să opresc mașini și nu m-au primit nici la biserică. Eram tuns așa cu bretonul pus în față, mă duceam în maiou că voiam să-mi etalez tatuajele și încercam să opresc, dar ăia treceau pe lângă mine și se uitau la tatuaje, iar ei asociau tatuajele cu pușcăria, mă întrebau de ce am tatuaje, dacă am fost la pușcărie. Dacă plecam primul, la sfârșit tot ultimul ieșeam. Nu găseam loc unde să dormim. Greu, foarte greu!”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Martie 2023 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.