Alexia Eram este foarte sinceră în ceea ce privește relația cu Mario Fresh și așa a fost de fiecare dată, când a fost întrebată cum merg lucrurile dintre ei. O bună bucată de timp, s-a spus despre ei că s-ar fi despărțit, pentru că nu se mai afișau deloc împreună, iar ea a povestit cum stau, în realitate, lucruri.

Alexia Eram, despre relația cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai urmărite cupluri de la noi. Având în vedere că se afișează destul de des împreună, când nu se mai întâmplă lucrul acesta, fanii trag repede concluzia că nu mai sunt împreună. Luată la întrebări în ceea ce îl privește pe partenerul ei de viață și legătura dintre ei. Fiica Andreei Esca nu s-a ferit să spună că ea și artistul au o perioadă din an în care ambii sunt plecați, ceea ce înseamnă că nu au prea mult timp la dipoziție pentru a-l petrece unul în compania celuilalt.

Mai mult de atât, ea a explicat că știa încă de la bun început în ce anume se bagă, când a acceptat să aibă o relație cu un artist, care are activitate, concerte și se implică în nenumărate proiecte. Într-un fel sau altul, acesta este și secretul relației reușite pe care cei doi au.

De asemenea, Mario Fresh are grijă ca iubita lui să primească toate atenția de care are nevoie și o surprinde așa cum știe el mai bine cu un buchet de flori, de exemplu, în zile importante precum cea de 14 februarie, deoarece pentru fiica Andreei Esca aceste momente sunt foarte importante și pune mare accent pe ele. De la început, așa a fost relația lor, după cum chiar ea a mărturisit.


”De obicei (n.r. o surprinde) cu un buchet de flori. Eu țin foarte mult la chestiile astea, de 1 martie, 14 februarie. Cred că niciodată nu știi un om 100%, oricine ar fi acela. Cred că mereu afli lucruri noi despre un om, deci da, cred că sunt lucruri pe care nu le știu despre el și el despre mine.

De la început așa a fost relația noastră, eu oricum știu și știam dinainte că o filmare știm când începe, dar nu știm când se termină. Vara, de exemplu, amândoi suntem foarte ocupați, dar el este și plecat, și de asta comunicăm și ne luam anumite vacanțe. Știm că luna aceea este mai liberă și suntem unul pentru celălalt.”, a declarat Alexia Eram. pentru Antena Stars.

Citeste si:
Mario Fresh, adevăratul motiv pentru care nu ar fi putut participa...
Mario Fresh, adevăratul motiv...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Martie 2023 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.