Au trecut 17 ani de la moartea Laurei Stoica. Regreta artistă era însărcinată, când ea și partenerul ei, Cristi Mărgescu, au făcut un accident grav de pe urma cărora și-au pierdut viața. Mama regretatei artiste îi duce dorul în fiecare zi și îi ascultă muzica. Iată ce a povestit.

17 ani de la moartea Laurei Stoica

Se împlinesc 17 ani de când Laura Stoica, pe numele complet Adriana-Laurenția Stoica, s-a stins din viață alături de copilul pe care îl purta în pântece și alături de bărbatul de lângă ea. Avea doar 38 de ani, când a avut loc tragedia, care a îndurerat o țară întreagă, mai ales că a fost considerată una dintre cele mai puternice și originale personalități feminine ale scenei muzicale din România.

Femeia care a adus-o pe lume îi fuce lipsa și se gândește la ea mereu, iar din în când îi mai ascultă și melodiile care au consacrat-o și care, pe unele posturi de televiziune, mai sunt difuzate și astăzi: „Un actor grăbit”, „Focul”, „Doar tu”, „Cartierul cântă rock”, „…Nicio stea”, „Toamnă pe autostradă”, „Sunt cuminte”, „Mereu mă ridic” sau „Mai frumoasă”. Este un mod de a-și alina suferința pentru femeia care și-a pierdut copilul mult prea devreme și care nu a avut ocazia de a-și cunoaște niciodată nepotul sau nepoata. Nu are cum să uite niciodată seara de 9 martie 2006, în care a aflat cumplita veste.

„La posturile de televiziune nu prea mă uit, așa că nu știu ce post o difuzează. La Radio Actualități o mai aud, din când în când. Și o ascult și acasă, dar asta e altceva, e de suflet. Nu știu de ce nu o difuzează mai des. E problema lor”, a declarat mama Laurei Stoica, pentru playtech.ro.

Deși a trecut foarte multă vreme de la pierderea fiicei sale, femeia încă se mai întreabă cum a fost moartea Laurei Stoica, dacă a simțit ceva în momentele acelea, deși i s-a spus că a murit imediat și că nu a avut timp să realizeze ce i s-a întâmplat. Regretata cântăreață, soțul ei și bebelușul pe care urma să îl aducă pe lume au plecat mult prea devreme dintre noi și au fost plânși, la momentul acela, de o țară întreagă.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

„Știu că a fost o perioadă când încă mă mai întrebam cum s-a întâmplat. Ce a simțit ea, pentru că era o fire foarte sensibilă. Și am aflat ulterior că nu a apucat să își dea seama de tragedie și că s-a sfârșit repede. Așa a vrut Dumnezeu să își găsească perechea potrivită, de a simți bucuria că va fi mamă. Mă tot întreba mereu că ea nu simte nimic, că nu are niciun simptom. Discutam pe tema asta și bineînțeles că ne bucuram că o să fie frumos, dar dacă Dumnezeu a vrut să se termine totul atunci...”, spunea femeia acum ceva vreme, conform wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Martie 2023 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.