Emi de la Noaptea Târziu și logodnica lui, Mădălina, au fost protagoniștii unui accident rutier, care din fericire nu a avut victime. Acesta le-a vorbit fanilor lui din mediul online despre cele petrecute imediat după aceea, iar după ce lucrurile s-au mai calmat a povestit cu lux de amănunte totul. Iată ce a declarat fostul concurent de la Asia Express!

Emi de la Noaptea Târziu, despre accident

Recent, Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina, viitoarea lui soție, au făcut accident. El și-a dorit ca fanii care îl urmăresc în mediul online să afle totul chiar de la el, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și le-a povestit oamenilor ce au pățit. Fostul concurent de la America Express. Nu a fost vina partenerei sale care era la volanul, în momentul impactului, ci a celuilalt șofer care se grăbea destul de tare și care nu s-a asigurat deloc. Bărbatul respectiv le-a tăiat calea și au intrat în el, cel mai important fiind pentru ei că nu au pățit nimic, ci doar mașina a fost lovită, ceea ce nu este neapărat o problemă pentru ei.

„Nu s-a asigurat, domnul ne-a tăiat calea și am intrat în el. Mașina e lovită, dar noi nu ne-am lovit. Am lăsat-o în service, aia e.”, a zis Emi de la Noaptea Târziu la Antena 1.

Pe Emi nu l-a lăsat inima să nu se gândească și la omul respectiv, dar și la soția acestuia care este bolnavă de cancer și care se tratează de mai bine de 7 ani. Purtând o discuție cu bărbatul care se grăbea, cei doi îndrăgostiți au aflat că omul se grăbea, să meargă la soția lui care îl aștepta să ia masa împreună, pentru ca mai apoi să se interneze.

„Da, a fost foarte drăguț omul, noi ne-am cerut scuze că am fost tensionați și am avut un ton mai agresiv, îți dai seama că a fost și sperietură. Și ne-am cerut scuze și a fost totul ok, apoi și-a cerut și el scuze că ne-a mâncat timpul, că ne-a pus într-o situație proastă, și tot el, la final, că vrea să se revanșeze. Era în Vârstă omul.", a adăugat Emi.

Emi și iubita lui și-au cerut scuze în fața bărbatului care din neatenție ar fi putut produce o nenorocire, fiind și ei la rândul foarte tensionați, dar și speriați la momentul acela. Mai apoi, el și-a cerut la rândul lor scuze, că le-a luat din timpul lor prețios și le-a promis că se va revanșa față de ei, după externarea soției sale.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

"L-am întrebat dacă e bine doamna, pentru că din ce ne amintim noi de la accident știi cum e, când vezi că te apropii, mai închizi ochii, și am văzut în momentul când a dat cu capul de gem și a sărit airbag-ul, și se tinea de cap, și am întrebat-o dacă e ok, femeia a plecat pe picioarele ei. Am intrebat când am fost la constatări a două zi dacă e doamna ok, și a spus că da, dar e bolnavă de 12 ani, e pe tratament.", a mai povestit el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Martie 2023 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.