Emi de la Noaptea Târziu a dat noi detalii despre nunta cu Mădălina. Vloggerul a spus când va avea loc marele eveniment, unde se va desfășura, dar cine sunt persoanele pe care le vor în mod clar alături de ei într-o asemenea zi. Fostul concurent de la Asia Express este convins că ea este femeia alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții și, de asemenea, se bucură pentru faptul că a apărut în viața sa.

Emi de la Noptea Târziu, despre nuntă

Emi de la Noaptea Târziu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mădălina, femeia pe care se bucură că a întâlnit-o în viața sa și pe care a cerut-o în căsătorie în perioad în care era concurent al emisiunii Asia Express alături de bunul lui prieten, Cuza. Femeia s-a emoționat extrem de tare, a început să plângă și a acceptat să îi fie alături iubitului ei pentru tot restul vieții, fără să stea prea mult pe gânduri. Bineînțeles, ea a acceptat, iar acum cei doi se pregătesc pentru una dintre cele mai importante zile din viața lor.

Mulți dintre cei care îi admiră pe cei doi au fost curioși să afle când mai exact vor ajunge în fața ofițerului de stare civilă și în fața altarului, iar recent el a dat o serie de detalii despre ziua cea mare. Ei bine, cei doi îndrăgostiți s-au gândit să facă nunta anul viitor, în luna iunie, în cazul în care nu intervine ceva până atunci. De asemenea, a povestit că nu își doresc o nuntă cu tradiții, ca în anii trecuți, mai ales că evenimentul va avea loc în București.

“Nunta o să fie la anul, în principiu în iunie, Doamne ferește să nu se întâmple ceva neprevăzut, tradițional, la modul pe tradiții, nu, vrem ceva tradițional gen cu mersul la biserică, la modul ăsta, n-o s-o ducem la modul de nuntă anii 70, la modul ăla, tradiții, că Bucureștiul nu ne permite.

O să o facem în București, noi chemăm ambele familii, eu din partea Olteniei, Mădă din Botoșani, mutați fiecare prin Mangalia, Timișoara, toată țara, pe la Sibiu, pe la București.”, a declarat Emi de la Noaptea Târziu, pentru spynews.ro.

Atât Mădălina, cât și Emi își doresc ca familiile lor să se reunească la nuntă și tocmai de aceea au ales Capitala, pentru că ambii vin din părți diferite ale țării și le-ar fi fost destul de greu să se organizeze și să mulțumească pe toată lumea. Vloggerul a mai spus că vor o nuntă fără lux și opulență, ci una pentru fiecare om în parte, care să le placă amândurora și de care să se bucure din tot sufletul lor, mai ales că este un lucru care se întâmplă o dată în viață.

Citeste si:
Oana Zavoranu a renunțat la petrecerile de lux de Revelion. De ce a...
Oana Zavoranu a renunțat la...

“Ne reunim aici, la București, pentru că ar fi fost foarte, foarte greu să o facem cumva să mulțumim pe toată lumea. Ne dorim o nuntă fără lux și opulență, pentru fiecare om, lux și opulență reprezintă câte ceva, vrem să facem o nuntă care să ne placă amândurora.”, a mai povestit el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2022 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.