Gina Matache lovește din nou și nu pare că vrea să renunțe în lupta pe care a început-o împotriva noului partener de viață al fiicei sale. Din ce în ce mai activă pe social media, femeia a mărturisit care este singura sa dorință în clipa de față în ceea ce o privește pe Oana Matache.

Gina Matache, despre situația cu fiica sa

Sora Deliei are un iubit. Oana Matache l-a cunoscut pe actualul ei partener de viață, în urmă cu șase luni, în timp ce au fost invitați pe live-ul unui creator de conținut de la noi din țară. La vremea aceea, ea și Radu nu și-au dat prea multă atenție, dar odată cu trecerea timpului, au început să lucreze împreună, iar sentimentele dintre ei au început să fie foarte puternice și au decis să nu se mai împotrivească și să dea o șansă poveștii lor de iubire, în ideea în care căsnicia ei nu mai funcționa, după cum chiar ea a povestit.

Oana Matache a decis să îi spună adio fostului ei partener de viață, deoarece era totul mult prea toxic și consideră că a fost o dovadă de curaj să facă acest pas, având în vedere că erau copiii lor la mijloc. Multe femei nu sunt în stare să o facă, iar blondina a încercat să le arate, pe conturile sale sociale, că dacă nu se mai simt bine cu viețile pe care le au, ar trebui să facă o schimbare.

Deși ea pare fericită în noua sa relație, femeia care a adus-o pe lume nu este de aceeași părere și a postat multe mesaje împotriva iubitului Oanei, pe Instagram. După ce și-a dat seama că fiica ei nu a luat deloc în serios spusele sale, a mai postat un mesaj în care a cerut să fie lăsată în pace, pentru că singurul lucru pe care și-l dorește este acela de a-și rezolva problemele cu fiica sa.

''Vreau să mulțumesc tuturor celor din presă pentru ajutor. Celor care mi-au trimis clipurile și mesajele cu informații prețioase. Eu încerc să-mi rezolv problemele cu fata, dar nu mai insistați să vorbim. Nu vreau să se interpreteze nimic și de aceea ce am avut de spus am spus aici. Știți că sunt un om deschis și de aceea dacă se poate să ne lăsați să rezolvăm tot în liniște.'', a transmis Gina Matache, pe Instagram.

Citeste si:
Oana Matache și-a scos din nou mama din sărite. Ce a postat sora...
Oana Matache și-a scos din...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Martie 2023 - 05 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.