Mama Deliei nu are de gând să se oprească aici. Vedeta a făcut dezvăluiri surprinzătoare și de-a dreptul răutăcioase, după părerea fanilor, despre bărbatul de care s-a îndrăgostit fiica sa și pe care îl consideră total nepotrivit. Iată ce a mai zis!

Mama Deliei este de neoprit

Oana Matache a confirmat că ea și tatăl copiilor ei divorțează. Sora Deliei a povestit că nu a luat decizia de pe zi pe alta, ci s-a gândit extrem de mult la ceea ce are de făcut, mai ales că micuții lor erau la mijloc. Blondina și-a descris căsnicia drept una toxică din care este fericită că a avut curajul să iasă, mai ales că sunt multe femei care trec prin aceeași situație, dar aleg să nu se gândească deloc la ele, ci doar la copii, crezând că stând alături de tată lor le va fi lor bine, ceea ce ea a realizat că este total greșit.

„A fost o perioadă foarte grea și când aud de la cineva ”mă bucur pentru voi” e total altceva față de ce am auzit până acum. (...) Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, că nu e ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineață: vreau să mă mut cu doi copii singură. (...) E o chestie care s-ar fi întâmplat oricum. Faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile.”, a declarat Oana Matache, conform celor de la spynews.ro.

Sora Deliei a mai zis și că nu a fost vorba de violență în cazul lor, așa cum poate ar fi crezut unii, iar faptul că Radu a apărut în viața ei, a urgentat lucrurile către divorț, ceea ce după părerea ei nu este nimic rău, luând în calcul că nu se mai înțelegeau deloc.

„Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. E o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii. Nu e nicio piedică. (...) Cunosc foarte multe femei care trăiesc în căsnicii din astea super toxice și nu vorbesc neapărat de bătaie sau chestii de genul ăsta, că toxicitatea poate lua foarte multe forme. Efectiv nu au de ales decât să stea în căsnicia aia, pentru că majoritatea femeilor care au doi copii nu au mai muncit de minim 5 ani. E foarte greu să-ți iei copii și să-ți refaci viața în condițiile în care, legal, soțul tău dă ca pensie alimentară ceva % din salariul minim pe economie. Te alegi cu 6-700 de roni pe lună. (...)”, a mai zis aceasta.

Cea care nu este deloc fericită cu decizia pe care Oana a luat-o este nimeni alta decât mama ei, care nu s-a mai putut abține și a făcut niște afirmații dure la adresa actualului iubit al fiicei sale, despre care crede că le-a distrus familia, că nu are niciun drept să stea în preajma celor mici și pe care recent l-a numit „bufon” în fața tuturor, ceea ce în mod evident a stârnit multe reacții din partea umăritorilor.

''Se zice că ''bufonul care ajunge la palat, nu devine rege, ci transformă palatul în circ și zdrobește tot ce ai construit'' așa că ai grijă pe cine aduci în casa ta!'', a scris Gina Matache, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Martie 2023 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.