Oana Matache și-a scos din nou mama din sărite cu unul dintre Story-urile pe care le-a pus recent. Vedeta i-a dat replica femeii care a adus-o pe lume, spunând că este singura persoană care are o părere proastă despre iubitul ei, pe care nici măcar nu l-a cunoscut personal.

Oana Matache, răspuns pentru mama sa

Certurile din familia Matache nu se mai termină. Recent, Radu Siffredi a fost surprins pe unul dintre stream-urile sale de pe Twitch cum îl înjura pe unul dintre copiii partenerei sale de viață, Oana Matache. Mama blondinei nu s-a putut abține și a preluat imediat filmarea respectivă pe care a postat-o atât în feed, cât și la Story, urmând ca ulterior să le șteargă. Fiica sa a preferat să nu ofere niciun detaliu despre cele petrecute, din simplul motiv că nu dorea să îi dea apă la moară mamei sale, doar că nu a mai rezistat și a spus tot ceea ce a avut pe suflet direct pe Instagram.

Oana Matache a dorit să lămurească, în primă fază, niște aspecte legate de fostul ei partener de viață, cu care se pare că a rămas în relații bune și care acces la cei mici. Mai apoi, a precizat că toate persoanele, mai puțin cea care a adus-o pe lume, și-au format o opinie bună despre noul ei partener de viață, care nu are deloc acea imagine rea pe care Gina Matache le-a format-o altora despre el.

”M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal (pe care nu l-am început eu to begin with), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez. Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în utlima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă.

În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră. Acest înveliș de ”catastrofă” pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine, cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea.”, a scris Oana Matache, pe Story.
Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

Mama Deliei se teme că fiica nu va face altceva decât să își distrugă viața frumoasă de care se bucura, iar în acest sens a mai publicat un mesaj dur în mediul online. Deși Oana Matache i-a dat replica, se pare că lupta ei împotriva noului iubit al vedetei nu va lua sfârșit prea curând.

"Preia o casă, o familie, și vei ști cât costa zilnic oala care îți potolește foamea... crește-ți copiii și vei ști cât datorezi părinților tăi. Odată ce îți porți propria apă, vei afla valoare fiecărei picături”, este mesajul transmis de Gina Matache, pe Instagram.


"Deja dramatizezi, un copil nu este dator cu nimic unui părinte, în viață primim ceea ce oferim indiferent de gradul de rudenie, mă repet, un copil nu este dator părinților cu nimic, copilul nu cere să vină pe lume, l-ai crescut și i-ai oferit cele necesare pentru că tu ai hotărât să-l aduci pe lume, un părinte are datoria să vegheze asupra copiilor mereu, la început chiar am crezut că Oana a luat-o pe ulei tare, dar de fapt tu ai făcut oamenii să creadă asta, ți-ai aruncat fata în ghearele noastre, oamenilor din online, oameni care vorbim mai mult rău decât bine și asta o afectează."/ "Vă place doamnă ce ați creat fetei dumneavoastră? Vă place postarea ei?, ”În continuare sunt oameni care vă susțin, suntem mulți care vedem aceleași lucruri ca și dumneavoastră”/ ”Aveți mare dreptate”/ ”Să vă dea Dumnezeu putere să treceți peste acest necaz, sunt mamă și eu, vă înțeleg durerea”, sunt câteva dintre comentariile oamenilor.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Martie 2023 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.