Mihai Zmărăndescu și-a dorit enorm să fie concurent în cadrul emisiunii Survivor România, încă din sezonul trecut, iar acum când a reușit lucrul acesta, nu mai este la fel de fericit pentru alegerea pe care a făcut-o. Iată ce a povestit concurentul emisiunii de la Pro TV!

Mihai Zmărăndescu, despre regretele pe care le are

Unul dintre noii concurenții din echipa Faimoșilor este nimeni altul decât Mihai Zmărăndescu. Toți fanii lui știu despre el că și-a dorit enorm să participe la acest concurs, încă de anul trecut. S-au bucurat enorm pentru el, când l-au văzut pe micile ecrane, dar cel care nu găsește puterea de a se bucura pe deplin de această experiență este chiar el. În cadrul uneia dintre ediții, a făcut câteva dezvăluiri emoționante legate de acest subiect sensibil.

În primul rând, el se simte vinovat pentru faptul că nu îi este alături partenerei sale de viață, pentru a o ajuta cu creșterea copilului de doar câteva săptămâni. În al doilea rând, a zis cu lacrimi în ochi, faptul că pierde cea mai frumoasă perioadă din viața sa și regretă enorm lucrul acesta. Mihai Zmărăndescu are parte de toată susținerea unora dintre colegii lui, cel mai tare înțelegându-l Kamara care, de asemenea, are un copil acasă care are în permanență nevoie de el, dar pentru care a și considerat că merită să facă acest sacrificiu.

Jocul de comunicare a fost cel care l-a pus în situația de a se gândi și mai mult la cei de acasă, iar în timp ce mulți dintre colegii lui își doreau să își vadă părinții, gândul lui era doar la cel mic, mai ales că știe faptul că bebelușii cresc foarte repede și că își schimbă fizionomia.

„Eu aș vrea să fie video, pentru că băiețelul meu face o lună și jumătate și nu știu cum crește. Mi-este foarte dor de Patrick.Bebelușii cresc foarte repede, își schimbă fizionomia. Poate învață lucruri noi, cum să țină biberonul, și, nu știu, chestii de copii. Eu, ca tată, aș vrea să le văd și chiar mă simt puțin vinovat că nu sunt lângă el.

Cred că pierd cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Cândva va aprecia și băiețelul meu. Aș fi în stare să dau două imunități pentru comunicare”, a declarat Mihai Zmărăndescu, la Survivor.

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Martie 2023 - 05 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.