Remus Boroiu și Ada Dumitru au intrat în conflict cu unii dintre colegii lor de la Survivor România, motiv pentru care cei de acasă, familiile lor, au decis să sară în apărarea lor. Cum au reacționat mama lui Remus și una dintre prietenele Adei!

Apropiații au sărit în apărarea concurenților de la Survivor

Odată cu plecarea Vicăi Blochina din competiție au ieșit la ivelală tot felul de informații despre concurenții care încă luptă să își păstreze locul la Survivor România. Vedeta a făcut niște dezvăluiri dure despre Ada Dumitru, dar și despre Remus Boroiu, după ce cel din urmă a fost criticat și de DOC. Despre actriță, fosta Faimoasă a zis că a dezamăgit-o, pentru că a ajuta-o cât a putut de mult, iar ea nu a făcut nimic altceva decât să o înjunghie pe la spate.

Una dintre cele mai bune prietene de-ale Adei Dumitru nu s-a putut abține și a făcut o serie de declarații în acest sens luându-i, în mod evident, apărarea concurentei. Femeia a zis că prietena sa nu a vorbit-o pe la spate pe Vica Blochina, mai ales că ele chiar s-au înțeles de la bun început, ci doar a picat la mijloc, pentru că nu i-au dat și ei ciocolată și a dorit doar să discute.

„Eu știu de la început, înainte să plece Ada, că ele s-au înțeles de prima dată. Ada nu a zis pe la spatele ei. Ada a picat la mijloc pentru că nu a primit și ea ciocolată și mă gândesc că Ada s-a dus la ea să discute. Ada nu este deloc pârâcioasă, din contră. Nu are de ce.

„Eu cred că Ada nici măcar nu are habar că s-a întâmplat chestia asta. Cred că doar a fost scos din context, eu nu cred asta. Că s-a văzut că e chiar ok cu Vica. Știe și ea ce se dă și la tv și cu siguranță nu ar fi vrut să-și strice prietenia cu Vica. Ideea e că Faimoșii au avut câteva certuri și s-au și certat între ei, a spus prietena actriței, la Pro TV.

Mama lui Remus Boroiu a simțit și ea nevoia să sară în apărarea fiului ei, în urma declarațiilor dure pe care DOC le-a făcut despre el. Femeia a zis că fiul ei este un om sensibil, în ciuda felului în care arată și, de asemenea, a precizat că fiul ei funcționează pe încurajări și vorbe bune, este foarte empatic, deși colegii lui și-au făcut alte așteptări din partea lui. Femeia îl cunoaște foarte bine și știe că a crescut un bărbat cu suflet bun care crede că și cei din jurul lui funcționează pe același principii.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

„Este un om sensibil. Contrar aparentelor, că el este foarte voinic și puternic, asta nu te împiedică să fii și sensibil. Remus funcționează foarte bine pe încurajări și vorbe bune. Este foarte empatic și greșeala lui este că și-a creat niște așteptări. Și au apărut frustrări.

Dacă el face anumite proceduri, care știe că i-au fost benefice în alte situații…durerile de umăr apar în anumite poziții. E posibil ca el făcându-și încălzirea, cei din jur să perceapă că-și folosește umărul și nu se vaită, iar în momentul în care joacă, atunci se vaită”, a zis mama concurentului, la Pro TV


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Februarie 2023 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.