Vica Blochina a părăsit competiția Survivor România, în Consiliul de eliminare de seara trecută. Fosta amantă a lui Pițurcă nu a primit susținere din partea publicului, așa cum au primit cei care erau alături de ea în pericol de eliminare, DOC și Ada Dumitru.

Vica Blochina, eliminată din competiție

Echipa Faimoșilor a suferit o nouă pierdere, la scurt timp după ce Jorge a fost eliminat din cauza problemelor medicale. Acesta s-a accidentat grav la picior, a fost transportat la spitalul din Republica Dominicană, iar medicul a decis că nu mai poate intra pe traseu în starea în care se afla. A fost un moment greu pentru echipa lui, dar ceea ce a urmat i-a întristat și mai tare.

Având în vedere că echipa roșie a pierdut jocul pentru imunitate, un alt membru a fost în pericol de eliminare, iar la finalul zilei, cea care a primit cele mai puține voturi din partea celor de acasă a fost Vica Blochina. Mulți sunt de părere că ultimul scandal în care a fost implicată cu Bianca Patrichi a fost cel care a dezavantajat-o, mai ales că nu era slabă din punct de vedere sportiv, așa cum s-ar fi așteptat unii.

Deși a fost un moment pe care, cel mai probabil, nu și-ar fi dorit să îl trăiască atât de repede, Vica Blochina și-a găsit puterea de a spune câte ceva, după ce prezentatorul emisiunii a anunțat că ea este cea care va părăsi emisiunea Survivor România, în urma deciziei pe care doar publicul are dreptul de a o lua. Vedeta a ținut să precizeze că pentru ea competiția a fost una extrem de grea, iar dacă ar fi rămas în concurs, ar fi fost un calvar pentru ea din multe puncte de vedere. A mai spus și că s-a rugat ca Ada Dumitru să nu plece, dar și că nicio competiție din lume nu este atât de grea precum cea din care a acceptat să facă parte și care a pus-l la grele încercări timp de o lună.

„Pentru mine această competiție a fost extrem de grea. Dacă aș fi rămas în continuare, pentru mine ar fi fost un calvar. M-am rugat la Dimnezeu azi ca Ada să rămână în competiție. Survivor este cea mai grea competiție din lume”, a spus Vica Blochina.

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Februarie 2023 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.