Jorge a oferit câteva detalii semnificative din spatele camerelor de filmat, de la Survivor România. Fostul Faimos a vorbit despre câteva lucruri la care cei din fața micilor ecrane nu au avut acces. El le-a dat, la final, chiar și câteva sfaturi colegilor lui care încă luptă pentru marele premiu.

Jorge, detalii din spatele camerelor de filmat

În urmă cu câteva zile bune, Jorge a fost eliminat din cadrul competiției Survivor România, din cauza faptului că s-a accidentat la picior. Imediat după ce aceea, fostul Faimos a fost trimis la unul dintre spitalele din Republica Dominicană, unde a fost îngrijit ca la carte și unde cadrele medicale au ajuns repede la concluzia că acesta are nevoie de îngrijiri serioase, în România. Astfel, în cadrul unui Consiliu, el a fost nevoit să își la revedere de la colegii lui, cărora nu le-a venit să creadă că s-a ajuns în acel punct al competiției.

Jorge s-a simțit extraordinar în jungla Dominicană, chiar dacă nu mereu lucrurile le mergeau ca pe roate și chiar dacă a petrecut câteva zile bune în exil. Ceea ce l-a deranjat și nu au apucat să vadă și cei de acasă este faptul că între ei s-au făcut mai multe bisericuțe, din care a făcut și el parte la un moment dat.

”Eu m-am simțit extraordinar, chiar nu m-a interesat cine și cu ce gânduri se transformă de la o zi la alta. Am văzut că oamenii își făceau bisericuțe, chiar și eu eram parte dintr-una, la un moment dat. Rezonezi cu anumiți oameni și vrei să vorbești mai mult cu ei. Mă înțelegeam foarte bine cu Ștefi, Carmen și Remus. Apoi a venit Kamara și am avut ca subiect comun, copiii. Știam că oamenii folosesc cartea de a rămâne cât mai mult în competiție. Dar nu mă speria. Ca și în afara jocului, nu las pe nimeni să mă calce pe cap. Dacă am argumente, spun versiunea mea.”, a declarat Jorge, pentru unica.ro.

De asemenea, a rezonat cu parte dintre colegii lui, iar una dintre cele mai plăcute surprize a venit din partea lui Remus căruia îi purta o oarecare pică, de la Ferma. Cei doi s-au înțeles extrem de bine la Survivor România, au vorbit multe și au făcut poze. Nu se aștepta la asta, dar l-a surprins cu calmul de care a dat dovadă și a simțit că nu a avut niciun interes în ceea ce îl privește.

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

”Da, am avut o surpriză plăcută cu Remus. Înainte de a intra în competiție, am avut niște discuții în Fermă, pentru că el se asociase cu oamenii care m-au trimis la Duel, așa că aveam o oarecare pică pe el. M-a întrebat dacă supărarea a trecut, dar undeva era acolo. Apoi, în competiție, Remus a fost unul dintre cei cu care am stat de vorbă o după amiază întreagă, am făcut pace.

Mi-a plăcut modul lui de a discuta, calmul, respectul reciproc și am simțit că nu are niciun interes să vorbească pe la spate. M-am ferit de oamenii care spun ceva în față și apoi discută altceva”, a adăugat el.

La final, i-a sfătuit pe foștii lui colegi de la Survivor România să nu creadă nimic din ceea ce spun alții, pentru că unii au mers acolo cu tot felul de strategii, iar atitudinea li se schimbă de la o zi la alta.

Citeste si:
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu și George Tănase pentru America...
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu...

”Să nu creadă nimic din ce spun ceilalți 🙂! De foarte multe ori, oamenii au o strategie, din ce am văzut și se schimbă. Oamenii migrează către cei care le dau confortul că nu-i vor nominaliza. E o migrație mai mare ca a păsărilor călătoare”, a mai zis Jorge.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Februarie 2023 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.