Jorge și-a făcut apariția la aeroport într-un scaun cu rotile, iar Vica Blochina, colega lui de la Survivor România, care a fost eliminată în același timp cu el, a postat o imagine cu el în mediul online. De asemenea, el a postat câteva imagini în cârje care le-au rupt in imile celor care l-au susținut în cadrul emisiunii de la Pro TV.

Jorge și-a făcut apariția în scaun cu rotile

Cele mai recente ediții ale emisiunii Survivor România au fost unele extrem de grele pentru Faimoșii care nu doar că au pierdut jocurile, deci și recompensele, dar au pierdut și doi dintre oamenii care chiar țineau la binele echipei și anume Jorge și Vica Blochina. Bărbatul a fost eliminat din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut, după ce în timpul unei probe s-a accidentat la picior și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Blondina, în schimb, a părăsit competiția, pentru că a fost nominalizată de colegii ei și pentru că nu a avut parte de susținere din partea celor de acasă.

Având în vedere lucrurile acestea, foștii Faimoși s-au întors acasă în același timp, iar Vica Blochina a postat o imagine cu colegul ei în scaun cu rotile, din aeroport, care le-a rupt inimile fanilor. Mereu cu zâmbetul pe buze, el le- a transmis și un mesaj fanilor lui, spunând că este nerăbdător să ajungă acasă și să își strângă în brațe soția și copilul.

„Salut, dragilor! Da, sunt în Dominicană, astăzi plec spre casă! Vreau să vă mulțumesc din tot sufletul pentru toate mesajele, pentru susținere, că vă uitați la noi, la Survivor, indiferent că țineți cu Faimoșii sau cu Războinicii. Mă simt fericit, un pic obosit, dar abia aștept să îmi strâng soția și copiii în brațe. Și abia aștept să vin la Măruță, să puneți întrebări, să povestim, să vă răspund tuturor”, a zis Jorge, pe Instagram.

Colegii lui de la Survivor România au rămas muți de uimire, când și-a făcut apariția și în fața lor în cârje. Jorge și-a stăpânit cu greu lacrimile și a menționat că a reușit să învețe cât ceva de la fiecare dintre ei. Unul dintre cele mai importante lucruri a reușit să le învețe de la Remus și anume să accepte mai repede lucrurile care vin spre el, fapt care în situația în care se află l-a ajutat destul de mult. Un alt lucru important pe care l-a învățat de la una dintre colegele sale a fost acela de a nu renunța nicodată la visul lui.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

,,Aș vrea să las deoparte frustrarea și să spun, cu inima deschisă, că mă simt un om mult mai bogat. Mă simt mai puternic acum, de când am venit aici, la Survivor. Am învățat de la oamenii ăștia foarte multe. De la fiecare în parte. Am învățat de la Remus să accept mai repede lucrurile care vin spre mine. Am învățat de la Kamara că nu doar noi ne educăm copiii, ci și copiii ne educă pe noi.

De la Bianca am învățat să iertăm și să protejăm oamenii pe care îi iubim, și Bianca știe despre ce vorbesc. De la Ada am învățat să nu-mi uit niciodată visul meu profesional pe care-l am. Să lupt pentru el, pentru concertul Jorge de la Sala Palatului, și da, asta poate fi posibil doar datorită publicului și oamenilor care mă apreciază. De la Carmen am învățat să rămân om, și să-mi păstrez valorile și caracterul. Și cea mai mare surpriză pentru mine a acestei experiențe este Ștefi, pentru că eu o consider căpitanul echipei. Am foarte mare încredere în ea și am învățat că flacăra de campion, odată aprinsă, nu o să se stingă niciodată”, a zis Jorge, la Pro TV.

Citeste si:
Alina Radi, suspectă de cancer după participarea la Survivor: „Am...
Alina Radi, suspectă de...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Februarie 2023 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.