Jorge a fost eliminat de la Survivor România, sub privirile îndurerate ale multora dintre colegii lui. Concurentul și-a dorit enorm să participe la acest concurs, doar că norocul nu a fost de partea sa de data aceasta, iar în urmă cu o zi s-a accidentat și a avut nevoie de îngrijiri din partea medicilor.

De ce a fost Jorge eliminat de la Survivor

Echipa Faimoșilor a avut o săptămână grea din multe puncte de vedere. Cei de acasă dau vina pe certurile dintre ei pentru jocurile pierdute, deoarece de câteva zile bune, între ei au izbucnit mai multe certuri care nu i-au ajutat deloc, așa cum era și de așteptat. Tensiunile cu care au intrat pe traseu au fost evidente atât pentru adversarii lor, cât și pentru telespectatori, dar cel mai dureros a fost momentul accidentării lui Jorge.

Acesta s-a accidentat la picior, în timpul unui joc, având imediat nevoie de îngrijirile medicului. Deși la început nu părea a fi nimic grav, Jorge a fost trimis la spitalul din Republica Dominicană, pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare. În cadrul Consiliului de eliminare de seara trecută, Faimosul a fost chemat de către prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, pentru a se alătura colegilor lui, iar vestea l-a făcut să plângă și să facă mai multe declarații emoționante.

„Emoție și intensitate și rațiune, pentru că avem rezultatele analizelor. Iată, ăsta este motivul, suntem aici, cu Jorge și avem rezultatul investigațiilor făcute într-un mod extensiv asupra genunchiului tău, Jorge.

Astfel, pe considerente medicale, pentru a te putea recupera în condiții normale de sănătate, Jorge, părăsești competiția Survivor România în această seară, în acest consiliu. Asta este decizia medicală, îți urăm să te pui pe picioare cât mai repede”, a declarat Dan Pavel, la Survivor România.

Având în vedere faptul că are nevoie de o recuperare de lungă durată și în condiții normale, Jorge a fost nevoit să plece din concursul în care și-a dorit cu toată ființa să fie. Acesta a zis, la finalul zilei, că a simțit cumva ce avea să i se întâmple și avea lacrimi în ochi, la gândul că experiența a ajuns la final pentru el.

Citeste si:
Rona Hartner a fost înmormântată astăzi. Aurel Pădureanu,...
Rona Hartner a fost...

„În momentul ăsta, dl. Dan, nu ştiu dacă să râd sau să plâng. Frustrarea cea mai mare e că eu mi-am dorit cu adevărat să fiu aici. Am simţit din dimineaţa aia când mi s-a zis că o să-mi rup un deget”, a declarat Jorge, după eliminare.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Februarie 2023 - 09 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.