Psihologul Niculina Gheorghiță a deschis o nouă cale către autocunoaștere și autovindecare, și cu doar 3 săptămâni înainte de cea de-a doua ediție a Conferinței Fain & Simplu x Ateneu, din 25 februarie, propune o lecție deschisă despre cum să trăim cu intenție pentru a ne împlini visurile, într-un nou episod al podcastului Fain & Simplu, realizat de Mihai Morar.

Niculina Gheorghiță este un psiholog care a schimbat în bine, la propriu, viețile a mii de persoane din comunitatea sa.

„Mă bucur că am putut avea această Conversație cu ea și abia aștept dialogul pe care o să îl avem pe scena Ateneului Român, pe 25 Februarie, la a doua conferință #Fainsisimplu.", povestește Mihai Morar.

Care este importanța reală a celor „7 ani de acasă"? Cum putem să accesăm forța secretă a universului, care este deja în noi? Sunt întrebări mari la care Niculina Gheorghiță răspunde deschis, cu zâmbetul pe buze și cu încrederea omului care a ajuns la aceste răspunsuri după ani întregi de studiu.

„Povestesc cu acest om-bucurie despre cum ne descoperim Sinele Divin, despre cum putem aplica legile fizicii cuantice pentru împlinirea vieții noastre, care sunt căile spre autovindecare și cum putem să îmbunătățim viața de cuplu. Întâlnirea cu Niculina e o lecție deschisă despre cum să trăim cu intenție pentru a ne împlini visurile.", conchide Mihai Morar.

Psihologul Niculina Gheorghiță este cel de-al patrulea invitat, invitatul surpriză, al ediției cu numărul 2 al Conferinței Fain & Simplu x Ateneu, care a fost așteptată cu sufletul la gură de comunitatea „Fain & Simplu", dovadă fiind viteza cu care s-au vândul biletele.

Fain & Simplu x Ateneu – Editia 2, care va avea loc la Ateneul Român, București, sâmbătă, 25 februarie, ora 16:00, a fost sold-out în 24 de ore.

PODCAST: MANUAL PENTRU AUTOVINDECARE. NICULINA GHEORGHIȚĂ: "PUTEM TRĂI 147 ANI"

„Îi mulțumesc Niculinei că a acceptat să completeze lista invitaților de la Ateneul Român. Vom continua acolo conversatia, față în față cu comunitatea #fainsisimplu.", încheie Mihai Morar.

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.

Citeste si:
Ce acuzații i-a adus Dana Roba pastorului din Timișoara. Îl...
Ce acuzații i-a adus Dana...

Poți vedea tot podcastul pe Youtube sau să îl asculți pe Spotify, Apple sau Google Podcasts.

Urmărește FAIN & SIMPLU pe FACEBOOK și INSTAGRAM.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Februarie 2023 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.