Dani Oțil și Răzvan Simion au discutat, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1, despre diferențele dintre TikTok și televiziune și chiar au tras un semnal de alarmă pentru părinții ai căror copii petrec ore în șir pe această aplicație.

Dani Oțil și Răzvan Simion, despre TikTok și televiziune

Dani Oțil și Răzvan Simion obișnuiesc să discute despre tot felul de subiecte, în matinalul pe care îl prezintă împreună la Antena 1. Fie că poartă discuțiile amândoi, fie că le poartă cu invitații, aceștia aduc de fiecare dată în atenția celor de acasă tot felul de probleme cu care oamenii se confruntă, iar recent au abordat un subiect pe seama căruia chiar au avut ce să vorbească, timp de câteva minute bune.

Ei bine, cei doi prezentatori au discutat despre diferențele dintre TikTok și televiziune, partenerul de viață al Gabrielei Prisăcariu fiind cel care a început discuția. El crede că este mult mai lejer pentru cei care stau zilnic pe această aplicație, pentru că nu este ca în televiziune, deși și-ar dori ca și el să poată face anumite lucruri pe care creatorii de conținut le fac.

„Ce mă deranjează însă, mare diferență între TikTok și televiziune, mi se pare că suntem văduviți. Ai văzut că pe TikTok, fiind toată ziua, mai și mănânci ... unii mănâncă. Mănâncă, vorbesc, mănâncă, vorbesc. Mi-aș dori să pot să mă înjur și eu cu alții. (...) Este fix momentul în care ar trebui să se prindă părinții, mai ales părinții de adolescenți, că există un trend nou.

Fix ăștia care își dau, își iau și vorbesc despre rudele lor defuncte, (...) au prins vibe-ul ăsta de la alte popoare și militează pentru curățirea TikTok-ului. Ei zic ”eu nu vreau să mă înjur, dar am fost provoocat”.”, a declarat Dani Oțil, la Antena 1.

De asemenea, a tras un semnal de alarmă în ceea ce îi privește pe părinții ai căror copii stau pe această platformă. Dani Oțil este de părere că aceștia ar trebui să realizeze că există un trend nou, de care mai ales adolescenții lor țin cont. Răzvan Simion a vorbit și el despre TikTok, fiind foarte supărat că i-au fost șterse mai multe filmări în care vorbea despre mai multe locuri din Mexic ceva mai periculoase.

Citeste si:
Vacanța din Maldive, un real coșmar pentru Dani Oțil. Ce a pățit...
Vacanța din Maldive, un real...

„Mi-au scos de pe TikTok niște chestii în care explicam locurile din Mexic în care am fost, istoric vorbind, și îi lasă pe unii care se amenință și își dau întâlnire să se ia de perciuni.”, a zis Răzvan Simion.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Februarie 2023 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.