Oana Roman a fost dur criticată, de mulți dintre urmăritorii ei de pe rețelele sociale, pentru faptul că își spală rufele în public, când vine vorba despre problemele dintre ea și fostul său partener de viață, Marius Elisei. Aceasta nu s-a putut abține să nu reacționeze. Ce le-a povestit urmăritorilor ei de pe Instagram!

Oana Roman, criticată că își spune problemele pe internet

S-a rupt lanțul de iubire dintre Oana Roman și Marius Elisei și așa cum era de așteptat, ambii au vorbit despre lucrurile acestea pe internet. Fiecare și-a exprimat punctul de vedere, dar cea care a primit cele mai multe critici din partea oamenilor a fost fiica lui Petre Roman pe care au criticat-o pentru faptul că nu face altceva decât să își spele rufele în public, iar în momentul acela ea a decis să vină cu explicații, spunându-le oamenilor care sunt exact motivele pentru care a decis să discute despre perioada prin care trece, pe rețelele sociale.

Ei bine, vedeta a început prin a spune că nimeni nu ar trebui să îi protejeze pe cei care le fac rău, ci din contră oricine ar trebui să aibă curajul de a se exprima, nefiind vorba despre a spăla rufele în public, așa cum au zis unii. Mai mult de atât, fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a zis că este vorba doar despre a-ți asuma ceea ce ai trăit, mai ales că ea a suferit un abuz emoțional și mental foarte mulți ani la rând și nu are de ce să tacă.

”Foarte mulți mi-au scris că spăl rufele în public. Nu. Trebuie să nu mai protejăm pe cei care fac rău. Trebuie să avem curaj să ne exprimăm. Nu este vorba despre spălat rufele în public, asta este o prostie inventată. Este despre a-ți asuma ceea ce ai trăit, despre a nu te mai lăsa călcată în picioare. Eu am trăit ani de zile un abuz mental și emoțional extrem. Ca mine sunt milioane de femei. Nu trebuie să tăcem. Eu nu mai protejez pe nimeni. Eu am curaj să vorbesc despre ceea ce am trăit”, le-a povestit Oana Roman fanilor ei pe Instagram

Mai apoi, fiica lui Petre Roman a ținut să precizeze și faptul că în situația sa sigur sunt foarte multe femei, acesta fiind și motivul pentru care a decis să vorbească în mediul online despre întreaga situație. Din fericire, în cazul fostei partenere de viață a lui Marius Elisei, nu se poate vorbi despre abuz fizic. Vedeta nu a trecut printr-o asemenea situație vreodată și speră să nu fie cazul nici pe viitor, mai ales că sunt deja milioane de femei care suferă în felul acesta.

Citeste si:
Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se mai...
Oana Roman, despre starea de...

”Ca mine sunt milioane de femei, care trăiesc sigur și abuz fizic. Nu este cazul meu și nu a fost niciodată în viața mea.”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Februarie 2023 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.