Dorian Popa și-a făcut apariția în cârje pe rețelele sociale, motiv pentru care fanii și-au făcut foarte multe griji și au dorit să afle cât mai multe lucruri despre starea lui de sănătate. Iată ce le-a povestit artistul și cum a ajuns în această stare.

Dorian Popa a apărut în cârje. pe canalul lui de YouTube

Viața lui Dorian Popa este în totalitate expusă pe rețelele sociale. De ani buni, acesta postează aproape zilnic pe canalul lui de YouTube daily vloguri, în care le arată celor care îl urmăresc absolut ceea ce face. Momentele fericite, dar și problemele sunt puse în fața lor, iar ultimele imagini cu artistul i-au șocat pe admiratorii. Vlogul pe care l-a postat, în această dimineață, începe cu acesta în cârje, coborând din mașină, motiv pentru care toată lumea s-a îngrijorat și și-a pus întrebări legate de starea sa de sănătate.

Ei bine, în urmă cu câteva ore bune, Dorian Popa a preferat să nu țină cont de vreme și a mers să spele rampa, deși era un ger de nedescris și ningea. La un moment dat, în timp ce încerca să ducă treaba la bun sfârșit, fiind echipat necorespunzător, a alunecat și a căzut. Acesta s-a accidentat la genunchi și neștiind exact ce are, a decis să apeleze la ajutorul medicilor.

„Pe măsură ce trec anii, ligamentele sunt din ce în ce mai slabe și prostia din ce în ce mai mare. Uite așa începe un nou capitol, când vrei să speli rampa noaptea la minus două grade în adidașii de sală, nu în bocanci. Astea sunt temporare (n.r. cârjele), orteza o am împrumutată de la cineva… Fraților, alții se zbat să trăiască”, a zis Dorian Popa, în mediul online.

Medicul care l-a văzut a stat peste program, pentru a-l vedea, după ce făcuse șapte operații în ziua respectivă, motiv pentru care este recunoscător. Practic, cadrul medical și-a rupt din timpul lui pentru a-l ajuta, iar Dorian Popa nu a avut cum să nu îi mulțumească pentru gestul său. Cea mai mare dorință pe care o are este aceea de a scăpa de operație, dar lucrul acesta îl va afla, după ce îi vine rezultatul RMN-ului. Fanii săi speră că va fi totul bine și că nu va fi nevoit să ajungă pe masa de operație.

Citeste si:
Jean de la Craiova, influențat de Dorian Popa. Ce schimbare vrea să...
Jean de la Craiova,...

„Există marea probabilitate să-mi fi rupt genunchiul azi-noapte pe gheață. Aflăm azi. Deci fraților, mergem să facem un RMN și să vedem ce urmează. Dumnezeu știe, nu mă mai speriați aiurea. Începe un nou capitol”, a mai zis vloggerul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Februarie 2023 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.