Theo Rose s-a transformat total în timpul sarcinii, iar despre acest lucru și nu numai le-a vorbit fanilor ei de pe Instagram, cu care ține legătura destul de des. În mare parte, partenera de viață a lui Anghel Damian le-a transmis celor care o urmăresc faptul că îi place de ea cum arată în felul acesta.

Theo Rose, despre transformările pe care le-a suferit în sarcină

Sarcina a venit la pachet cu multe beneficii pentru Theo Rose. Artista era foarte slabă înainte de a afla că va aduce pe lume un băiat și nici nu avea forme. Acum, începe să se vadă o schimbare majoră în ceea ce privește aspectul ei fizic și este mulțumită de ce vede. Iubita lui Anghel Damian le-a vorbit fanilor ei de pe Instagram despre acest lucru și chiar dacă trupul ei a suferit niște transformări pe care unii nu le apreciază, ei nu îi pasă deloc de gurile rele.

Theo Rose se simte bine în pielea sa, mai ales că nu a avut forme niciodată și chiar și-a cumpărat mai multe haine pentru femei însărcinate, cum ar fi un body sau o bustieră, în care s-a pozat de mai multe ori. Vedeta are telefonul plin de imagini în care apare cu burtica de gavidă la vedere, doar că nu a postat prea multe pe rețelele sociale, deși îi place enorm felul în care arată.

"Vă spun sincer, și mie îmi place cum arăt gravidă, mai mult față de cum arătam înainte. Corpul meu a suferit niște transformări mișto. Dacă te uiți așa la mine vezi așa niște forme, ceea ce este extraordionar pentru una care nu a avut deloc. Mi-am luat și eu că toate gravidele un body special, chiloți de femeie gravidă, o bustiera și când mă mai schimb mai fac câte o poză.

Am telefonul plin de poze cu mine gravidă, cu burta, săptămânal îmi fac poze. M-am gândit într-o zi, să îmi fure telefonul și să pună pozele să mă vadă lumea și pe mine că acum îmi place.", a povestit Theo Rose, la Story.

Anul acesta a început bine pentru Theo Rose și pentru partenerul ei de viață și va fi, de asemenea, unul plin de schimbări pentru ei, fiindcă în doar câteva luni, va veni pe lume și fiul lor pe care nu doar ei, ci și familiile lor. Până atunci, ea mai are de trecut prin câteva etape și situații dificile. Artista a început să aibă și ea pofte specifice sarcinii și chiar le-a cerut fanilor ei ajutorul în acest sens, pe contul său oficial de Instagram, în timp ce se afla la filmările celui de-al doilea sezon al serialului „Clanul”. Admiratorii ei s-ar bucura, cu toate acestea ca ea să împărtășească și mai multe momente cu ei, doar că Theo Rose se concentrează pe lucrurile importante și preferă, cel mai probabil, să păstreze anumite lucruri doar pentru ei.

Citeste si:
Hemoroizii în sarcină: prevenție și tratament
Hemoroizii în sarcină:...

”Am o problemă de gravide. Aș mânca corn cu gem, ștrudel cu vișine, proaspete. De unde iau? Prin zonă pe unde filmăm noi nu au la patiseriile astea. Nu este ce trebuie. Nu e gustul la care mă aștept eu. Spuneți-mi dacă știți, m-ar ajuta.”, a mai zis cântăreața, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.