Șerban Huidu a fost invitat în cadrul emisiunii pe care o moderează Denise Rifai la Kanal D, unde a vorbit despre accidentul mortal pe care l-a provocat în urmă cu mai bine de 11 ani, dar și despre colegul lui de la Cronica Cârcotașilor pe care l-a iubit ca pe un frate.

Ce mesaj i-a transmis Șerban Huidu lui Găinușă

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au făcut echipă bună împreună, în emisiunea pe care amândoi o prezentau la Prima TV. Deși nu mai păstrează legătura, fostul prezentator îi lipsește prietenia lor. Problema lor s-a rezolvat, dar este conștient că tot ceea ce au făcut ei în televiziune nu făcuse nimeni până la momentul respectiv și îi este extrem de greu să creadă că lucrul acesta se va mai întâmpla pe viitor.

Între cei doi era, de asemenea, povestea legată de creație, pentru că Mihai Găinușă venea cu felul lui de a fi și cu partea de scris pe care o considera interesantă, iar el venea cu informațiile despre lume. Din nefericire, la un moment dat, s-au adunat prea multe frustrări, iar el fostul lui bun prieten a decis că este mult mai bine să preia atribuțiile acestuia, iar el nu a avut puterea să o vadă, pentru că avea la rândul lui frustrări.

"Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla. Eram perfect complementari. Tot ce aveam eu nu avea el și invers. Mișu era închis într-un palat de cleștar, nu prea vorbea, pe de altă parte exact asta eram eu.

Eram interfața care ținea legătura cu restul lumii. Apoi între noi era povestea legată de creație, el venea cu felul de a fi, cu partea de scris care era interesantă, iar eu veneam informațiile de la lume. Povestea este că la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid din păcate viața uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări. Într-un final s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește", a declarat Șerban Huidu, la Kanal D.

Citeste si:
Reacția lui Șerban Huidu după ce Mihai Găinușă a acceptat...
Reacția lui Șerban Huidu după...

În ciuda faptului că lucrurile nu au stat prea bine între ei, a ținut să precizeze că un om precum Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit. Este recunoscător, pentru simplul fapt că a întâlnit în calea sa un om precum el. Crede despre el că este real, pentru că în caz contrar nu ar fi rezistat în acest domeniu. Mai mult de atât, a dezăvăluit că va rămâne cârcotaș pentru totdeauna.

"Evident, așa cum am spus cred că trebuie să fii real ca să reziști în acest domeniu. Lumea te miroase când joci un rol. Cei care sunt iubiți dar și detestați nu joacă un rol, sunt ei. Cred că voi rămâne cârcotaș până închid ochii. Pe de altă parte, experiența mea, accidentele mele, m-au făcut să nu mai fiu atât de incisiv. Accidentele astea m-au făcut să ascult mai mult", a mai zis el.

Citeste si:
Theo Rose, mărturisiri cu lacrimi în ochi pe Instagram. Artista...
Theo Rose, mărturisiri cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.