Veste tristă pentru Ionuț Iftimoaie, la Survivor România, după ce acesta s-a accidentat în timpul unei dintre probe. Faimosul vrea să lupte din greu pentru echipa sa, doar că momentan nu are nicio putere în acest sens.

Ionuț Iftimoaie a primit o veste tristă

Ghinioanele se țin lanț în echipa Faimoșilor. Deși vedetele sunt destul de bune pe traseu, aduc puncte și câștigă recompensele de care se bucură enorm. Toți luptă din greu pentru a se hrăni, pentru că asta este foarte important pentru ei, doar că pe traseu li se întâmplă și lucruri pe care nimeni nu și le dorește. Primul concurent care a fost eliminat din cauza problemelor medicale a fost Sebastian Dobrincu. Tânărul are nevoie de operație la piciorul stâng, iar medicii au decis că nu mai poate intra pe traseu și că, de fapt, ar trebui să meargă în țară pentru a fi îngrijit corespunzător.

La câteva zile după ce echipa roșie a pierdut un membru din cauza problemelor de sănătate, un altul s-a accidentat. Este vorba despre nimeni altul decât Ionuț Iftimoaie pe care prezentatorul emisiunii de la Pro TV l-a anunțat că nu are permisiunea de a mai intra pe traseu pentru o vreme.

În timpul unei probe, zilele trecute, acesta s-a accidentat la degetul mare de la mâna stângă. Are nevoie de îngrijiri medicale, iar momentan soarta sa nu este cea pe care a avut-o Sebastian Dobrincu. Iftimoaie, pur și simplu, va sta o vreme pe tușă și speră că le va putea fi de ajutor Faimoșilor chiar și în această stare, deși este conștient că nu poate face prea multe, dacă nu intră pe traseu. Vrea să câștige mâncare pentru echipă, să dea tot ceea ce are mai bun în jocul pentru imunitate, dar și să își aducă în orice fel contribuția, la fel care oricare dintre colegii săi, doar că momentan lucrul acesta nu este deloc posibil.

”În urmă cu câteva jocuri acele butoaie minunate care ne-au dat atât de mult de furcă, în momentul în care am greșit traseul mi-a accidentat degetul mare de la mâna stângă. Sper că și cu mâna în ghips să pot să ajut echipa. Survivor este despre supraviețuire.

Citeste si:
Daniel Pavel, părăsit de iubită înainte de nuntă: „Suferință a fost”
Daniel Pavel, părăsit de...

Vreau ca să contribui și să particip la jocurile care o să îmi permită să aduc un aport echipei, mai ales pentru jocurile de provizii, avem nevoie de mâncare și mai ales jocul pentru imunitate. Sunt un luptător (…) iar lupta continuă”, a spus Ionuț Iftimoaie, la Survivor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.