Bianca Adam a decis să își facă un podcast, în care a vorbit cu doi dintre prietenii ei despre mai multe momente de la America Express care fie s-au difuzat, fie nu. Concurenta a primit chiar și întrebări din partea lor, iar la un moment dat a povestit cum s-a simțit când a dat nas în nas cu realitatea și și-a dat seama că era pe bune tot ceea ce trăiau ea și mama sa.

Bianca Adam, detalii din spatele camerelor de filmat

Bianca Adam a făcut un podcast special cu prietenii ei, în care a vorbit despre unele dintre cele mai grele momente din America Express, dar a povestit unele lucruri care nu s-au dat la TV. Vloggerița le-a zis celor care o urmăresc faptul că se filmau în jur de 16 ore pe zi și fiind extrem de mult material sunt anumite lucruri care se pierd și despre care nu se vorbește.

Pentru ea au fost două momente în care a simțit că este lovită de realitate. Primul a avut loc la început, când a văzut Mexicul și a intrat într-o cursă de 70 de kilometri alături de omul cu iguana, iar al doilea și cel mai intens dintre ele a fost cel din autogară, când a fost nevoită să ceartă bani. Faptul că nimeni nu o ajuta, deși avea real nevoie, a pus-o pe gânduri și a făcut-o să aibă o senzație pe care nu o mai simțise deloc înainte. I-ar fi plăcut ca oamenii de acasă să poată vedea mai mult din ce trăiesc, dar lucrul acesta nu este posibil, având în vedere cât de mult material este.

„Am avut două momente în care m-a lovit realitatea. În primul autostop, am văzut Mexicul, era frumos. Mă rog, nu neapărat frumos, dar era altceva: un deșert cu cactuși. Am făcut prima oară vreo 70 de kilometri cu omul ăla cu iguana.

Nu pot să zic că am mers într-o excursie, că știam unde mă duc, dar adevărata realitate a greului m-a lovit când eram în autogara aia și trebuia să cerșesc bani și nimeni nu-mi dădea. Nu m-am mirat că nu îmi dau oamenii. Pe mine m-a lovit faptul că eu cu adevărat nu aveam nimic la mine. Nu pot să explic senzația. E o neputință pe care o simți. Erau mult mai multe acumulate. Erau multe curse care nu au apărut pe TV. Gândiți-vă că erau 16 ore de filmare pe zi...”, a povestit Bianca Adam, pe canalul ei de YouTube.

Faptul că filmau atât de multe ore pe zi nu era ușor pentru nimeni. Pe lângă faptul că erau în cursă pe tot parcursul zilei, seara erau nevoiți să acorde interviuri, după ce ajungeau la cazare. Echipele erau nevoite să își amintească prin ce au trecut și să vorbească despre toate acele lucruri. După cum a spus chiar concurenta, nu le e era doar lor greu, ci și cameramanilor care cărau zilnic o cameră de 12 kilograme și se alegeau cu răni serioase pe umeri.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

„Apoi mai sunt și interviurile, după ce ajungi la cazare. Mie mi se pare că vorbeam ca și cum aveam prune în gură. După ce am alergat toată ziua, trebuia să îți amintești ce ai făcut, să explici ce ai făcut.

Nu mai aveai nicio forță, energie. Interviul ăla apărea în mijlocul emisiunii. Lumea se gândea de ce eram așa plouată, păi era filmat la final de zi. Noi ca noi, dar vă dați seama prin ce a trecut cameramanul! Nu spun, toți cameramanii au fost circ și panaramă!”, a mai zis concurenta de la America Express.

„Mie îmi venea stopul fix în cursa pentru ultima șansă. Eu nu mă simțeam super-ok… Nu aveam cum să mă liniștesc. N-ai baie, n-ai loc unde să te relaxezi, n-ai mâncare, n-ai telefon. Am avut nevoie să mă descarc. E adevărat că nu s-a arătat contextul în care am plâns. Aveam zeci de kilometri merși, eu, cu estrogenul în cap, să îmi zică mama că o dezamăgesc dacă ajungem printre ultimii…

Citeste si:
Mihai Trăistariu, declarații emoționante despre Rona Hartner. Cum...
Mihai Trăistariu, declarații...

Cearta între mine și mama e mult mai aprinsă și mai acidă. Ea, când am clacat eu în autogara aia, că lumea nu mă ajuta, că nu am cum să plec de acolo, atunci a lăsat-o mai moale. Am fost atât de emotivă pentru că urma să îmi vină menstruația… Nouă ne-a dat bani o fată cu deficiență de auz. Eu cu emoțiile la maxim, în momentul ăla dădeam pe afară. Ziceam, Doamne, de la cine cer bani!”, a povestit vloggerița.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.