Bianca Adam și mama ei au purtat niște discuții aprinse, în timpul unei probe, din cursa pentru ultima șansă sansă în care au intrat din cauza voturilor pe care le-au primit din partea celorlalte echipe. Acestea au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a ajunge cât mai repede la punctul final, dar în anumite momente răbdarea le-a fost serios pusă la încercare.

Bianca Adam și mama ei s-au luat la ceartă

Ediția de seara trecută a fost una plină de surprize pentru Bianca Adam, după ce una dintre fanele sale care locuiește în Mexic a aflat că emisiunea se filma la ea în oraș. Tânăra a admirat-o mereu pe vloggeriță și a dorit să îi întindă o mână de ajutor, așa că i-a oferit cazare în propria casă, în seara respectivă. Ba chiar i-a cumpărat concurentei de la America Express mâncarea ei preferată, aceasta fiind recunoscătoare pentru tot și având impresia că trăiește un vis.

Bucuria nu a durat pentru prea multă vreme, deoarece ea și mama sa au fost nominalizate de către unele dintre celelalte echipe să plece în cursa pentru ultima șansă, unde și-au dorit să ajungă primele și au dat tot ceea ce au avut mai bun. Lucrurile au mers destul de bine, până în clipa în care Bianca Adam s-a enervat, deoarece mama ei o întreba încotinuu unde merg și să îi sugera să oprească o mașină, deși ea se uitase pe maps și a văzut că era foarte puțin de mers pe jos și doar erau nevoite să alerge.

„Nu mai suport să îmi spui de 5.000 de ori să întrebi unde mergem, deși știm sigur unde mergem. Băi, omule, tu mă auzi? Tu auzi ce îți zic? E aproape, m-am uitat pe GPS, ce vrei să mai întrebi? Cum poți să îmi zici de două ori același lucru? Îmi pare rău că mă enervez câte o dată, dar eu nu mai pot cu chestia asta”, a declarat Bianca Adam, la America Express.


Tânăra regretă că are momente precum acestea în care își iese din minți, pentru că urăște să fie întrebată de două ori același lucru. Mai apoi, a venit și rândul lui Mikey să fie scoasă din sărite, în timpul uneia dintre probe, deoarece fiica ei nu știa nici să împletească, nici să coasă, motiv pentru care au pierdut timpul în zadar.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

„Nu ești bună de nimic!”, i-a reproșat Mikey fiicei sale.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.