Cătălin Bordea și-a deschis sufletul, în cadrul celei mai recente ediții ale emisiunii America Express, unde a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din copilăria sa. Concurentul de la Antena 1 a fost abandonat de părintele lui, când avea doi ani.

Cătălin Bordea a fost părăsit de tată la doar doi ani

Una dintre probele de seara trecută, de la America Express, i-a pus în dificultate pe toți concurenții. Aceștia și-au amintit de unele dintre cele mai dificile momente din viața lor sau despre persoanele pe care le-au pierdut, la un moment, iar lacrimile nu au mai putut fi nici ele stăpânite. Cătălin Bordea a vorbit despre momentul în care tatăl lui l-a părăsit, pe vremea când era doar un copil, dar nu înainte de a menționa că pentru el bunicii înseamnă totul și că fără ei nu ar fi ajuns unde este acum.

Despre tatăl lui a povestit că a plecat când el avea doar doi ani, iar despre mama sa că avea doar 16 ani când l-a adus pe lume și nu știa foarte bine ce presupune rolul de mamă. Părinții lui au dispărut, în momentul în care el a apărut, iar faptul că nu a știut niciodată cum este să ai un tată l-a durut enorm. Acesta a decis să îl abandoneze pe un scaun, în autobuz. A plecat și nu s-a mai întors niciodată.

„Bunicii mei sunt cei mai importanți. Eu nu aș fi ajuns niciodată unde sunt fără ei. Taică-miu a plecat când aveam eu doi ani, maică-mea era mică, m-a făcut când avea 16 ani. La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut. Nu am știut niciodată ce înseamnă să am tată. Așa m-am născut, deja fisurat. Taică-miu m-a lăsat pe un scaun în autobuz, el a plecat și nu a mai apărut niciodată. Și m-a găsit bunică-mea la vreo patru stații. Ea aștepta autobuzul să se ducă la muncă, perfect convinsă că eu eram în grija lui taică-miu”, a povestit Cătălin Bordea, la America Express.

Comediantul a fost găsit de către bunica lui, după patru stații, în timp ce aștepta autobuzul pentru a merge la munca, fiind convinsă că el rămăsese în grija tatălui său. Mai mult de atât, concurentul de la America Express a dezvăluit faptul că și bunicul lui a făcut multe sacrificii pentru el, motiv pentru care îi va fi recunoscător toată viața, mai ales că nici lui nu îi era ușor. Momentul în care a vorbit despre toate aceste lucruri a fost unul foarte emoționant atât pentru ei, cât și pentru fanii competiției.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

„Tataia, de fiecare dată, când ne dădea mamaia carnea, el lua zâgrciul. El mânca numai zgârci și nouă ne dădea doar carnea. Pentru mine, bunică-miu înseamnă acasă”, a mai zis concurentul de la America Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.