Cătălin Bordea și Nelu Cortea au trecut prin momente de panică la America Express, în cadrul celei mai recente ediții. Aceștia s-au speriat atât de tare, încât tot cea și-au dorit a fost să coboare din mașina localnicului, dar nu au făcut-o, din cauza faptului că se grăbeau să ajungă la destinație.

Ce au pățit Cătălin Bordea și Nelu Cortea în America Express

Cătălin Bordea și Nelu Cortea fac echipă bună împreună și chiar dacă nu ajung printre primii și nu au șansa de a se bucura de avantajele concursului, aceștia se bucură de fiecare momente fiind, cel mai probabil, conștienți de faptul că acestea sunt niște experiențe de care se bucură o dată în viață. Cei doi concurenți nu au mereu zâmbetul pe buze, mai ales când trec prin situații precum cea din ediția anterioară care îi face să creadă că ar fi mai bine să renunțe la acel transport, când știu cât de greu le-ar fi să găsească un altul.

Ei bine, cei doi au fost puși serios pe gânduri de un șofer, în timpul unei curse. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au primit mai multe întrebări incomode legate de viața lor privată, iar asta i-a deranjat serios în primă fază. Mai apoi, persoana respectivă a vrut să afle mai multe despre mutarea și munca în România, deoarece după spusele sale a mai muncit în Europa și ar fi dorit să o mai facă.

Îl interesau, în același timp, prețurile, iar toate aceste lucruri i-au scos din sărite pe cei doi concurenți de la America Express care au luat în calcul și varianta de a pleca în căutare unei alte mașini. Timpul pe care îl pierdeau, dar și teama că omul respectiv le-ar putea face rău i-a oprit din a face asta.

”Vorbea foarte mult și dubios. Avea schimbări bruște de comportament. Voia să-l luăm în România, că el a mai fost în Europa și să muncească acolo. Întreba cât de scump este să vină în România. Dacă el ne-a ajutat, să-l ajutăm și noi. Ne-a întrebat ce dorim și am început să ne panicăm. Poate ne face rău”, au povestit cei doi concurenți la testimoniale.

„Omul tot punea întrebări despre tot, de la familie, la cu ceea ce ne ocupăm. El apăsa și pe accelerație, credeam că va face stânga undeva și ne duce undeva. A fost prima oară când m-am panicat”, au mai zis ei.

Citeste si:
Concurenții de la America Express, emoționați după ce au primit...
Concurenții de la America...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Ianuarie 2023 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.