Daniel Pavel a dat câteva detalii foarte interesante despre ceea ce se întâmplă în Republica Dominicană, în momentul în care acesta nu este filmat. Prezentatorul de la Pro TV își găsește tot felul de ocupații, în zilele în care este liber, dar este pentru prima dată când vorbește despre lucrul acesta.

Cu ce se ocupă Daniel Pavel în timpul lui liber

Daniel Pavel a reușit să le cucerească inimile telespectatorilor, încă de când a început să prezinte emisiunea Survivor România, care la vremea respectivă se difuza pe Kanal D. Acesta a fost mereu sincer cu admiratorii lui și le-a vorbit despre multe aspecte din viața atât în timpul interviurilor pe care le-a acordat, cât și pe rețelele sociale, dar niciodată până acum nu le-a povestit ce anume face, în momentele în care nu este filmat, în Republica Dominicană.

Filmările pentru îndrăgita emisiune de la Pro TV au început în urmă cu mai bine de două săptămâni, dar toată lumea știe că nu se filmează zilnic sau, cel puțin, prezentatorul emisiunii nu este filmat încontinuu, așa cum se întâmplă în cazul concurenților. Sunt, așadar, câteva zile în care Faimoșii și Războinicii nu intră pe traseu, ceea ce înseamnă că Daniel Pavel se poate bucura de multe alte activități. Recent, acesta a oferit chiar și un interviu în care a vorbit despre toate aceste lucruri, spre bucuria fanilor care au fost mereu curioși să afle detalii din spatele camerelor de filmat.

Având în vedere că și anul acesta va petrece șase luni în Republica Dominicană, locul respectiv este precum a doua sa casă și tot ceea ce încearcă să facă este să se comporte normal și să facă lucruri obișnuite, pe care le-ar fi făcut și acasă. De la primele ore ale dimineții, prezentatorul de la Pro TV, aleargă și își beau cafeaua, iar în cazul în care chiar are o zi de filmare, se îmbracă și se îndreaptă spre joc. Dacă are o zi liberă, scrie, citește și discută cu fanii lui.

„După o alergare cu zâmbetul pe buze când simt razele soarelui, profit de câteva minute și beau o cafea dominicană care-mi face ziua să înceapă cum trebuie. Dacă avem zi de filmare, mă îmbrac și plec spre terenul de joacă, fie cu mașina, fie până la port, de unde luăm barca (pentru că da, ca și concurenții suntem nevoiți să fim în barcă pentru a ajunge la filmare).

Citeste si:
Daniel Pavel, părăsit de iubită înainte de nuntă: „Suferință a fost”
Daniel Pavel, părăsit de...

Dacă nu e zi de filmare, înseamnă că e vreme pentru scris, citit, comunicat cu voi. Da, chiar și Domnu Dan mai ia câte o pauză, să știți. Sau face un antrenament!”, a declarat Daniel Pavel, pentru libertatea.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.