Perioada aceasta nu este tocmai una plăcută pentru Oana Roman. Partenera de viață a lui Marius Elisei a încercat pe cât posibil să ascundă faptul că nu este deloc bine, dar mulți și-au dat seama că este mult mai tristă și mai obosită de câteva zile bune.

Oana Roman, despre perioada prin care trece

Oana Roman a reușit să demonstreze că este o femeie puternică de fiecare dată, dar asta nu înseamnă că nu are momente în viața sa, în care simte că oboseala pune stăpânire pentru ea. Deși a încercat să își ascundă tristețea, cei care o cunosc cu adevărat și-au dat seama că nu este deloc bine și chiar i-au transmis că pare a fi foarte obosită de la un timp. Fanii i-au cerut explicații, iar la câteva ore distanță, au și avut parte de ele.

„Știi momentul ăla când simți că îți fuge pământul de sub picioare? La mine de epuizare fizică, dar mai ales psihică. Mulți ați observat că sunt mai tristă și mai obosită în ultima vreme. Eu nu pot să vă mint. Mâine sper să am putere și timp ca să vă explic tot. Și să lămuresc tot. Noapte bună, dragilor”, le-a povestit Oana Roman fanilor, de pe Instagram.

Deși momentele acestea nu sunt unele simple pentru niciun om, oricât de puternic ar fi, partenera de viață a lui Marius Elisei și-a făcut curaj și a vorbit despre tot ceea ce i se întâmplă. Vedeta a început prin a le povesti celor care o urmăresc în mediul online faptul că a avut și încă are parte de niște zile foarte grele, mai ales din cauza oboselii care s-a acumulat. În ciuda faptului că nu mai poate, își găsește energia pentru a rezolva toate treburile și să țină dieta de care are nevoie.

Mai apoi, ea le-a mulțumit celor care s-au gândit la ea și care au susținut-o, în clipele în care avea cea mai mare nevoie de cuvintele lor frumoase. Mai mult de atât, Oana Roman le-a transmis faptul că i-au plăcut extrem de tare mesajele în care oamenii erau de părere că nu trebuie să dea explicații nimănui pentru deciziile pe care le-a luat, fiindcă este viața sa și doar ea are dreptul să ia decizii pentru ea. La final, a transmis că este dificil, pentru că trebuie să ia anumite decizii la care s-a gândit destul de mult.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

„Am zile grele și sunt extrem de obosită în această perioadă. Cu toate astea, reușesc să am multă energie ca să pot să-mi văd de toate treburile, să pot să țin dieta mea post intermitentă, să pot să ajung în punctul în care să încep să continui să slăbesc, pentru că am fost într-o perioadă de stagnare.(…) Înainte să încep drumurile multe pe care le am de făcut astăzi, vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis de aseară când am spus că astăzi o să încerc să îmi fac timp pentru a vorbi un pic despre situația actuală.

Mi-a plăcut foarte tare că majoritatea dintre ele au fost pe ideea: nu trebuie să dau niciun fel de explicații, «e viața ta, sunt deciziile tale și nu ne dorim decât să fii bine» și chestia asta m-a bucurat foarte tare și m-a făcut să mă gândesc că «Da, nu este nevoie să dau niciun fel de explicații». Situația este grea, incertă în sensul în care trebuie să iau niște decizii pe care cred că deja le-am luat, dar trebuie să le pun și în aplicare. Mulțumesc mult”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Ianuarie 2023 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.