Oana Roman și-a impresionat fanii de pe rețelele sociale, când le-a povestit ce s-a gândit să facă pentru mama sa, căreia îi este recunoscătoare pentru tot ceea ce a făcut pentru ea.

Ce gest a făcut Oana Roman pentru mama sa

Oana Roman este foarte activă pe rețelele sociale și preferă să își țină fanii la curent cu toate noutățile din viața sa. Fanilor ei le place enorm faptul că află totul direct de la ea, iar de curând le-a făcut câteva dezvăluiri emoționante. Partenera de viață a lui Marius Elisei a decis să îi facă o surpriză femeii care a adus-o pe lume, deoarece nu a apucat să o vadă la finul săptămânii, așa cum se întâmpla de obicei.

Fiica lui Petre Roman are un respect enorm pentru mama sa, care de la o vreme se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Oana Roman a dorit ca Mioara Roman să aibă parte de cele mai buni îngrijiri și tratamente, așa că a dus-o într-un centru de îngrijire pentru bătrâni. Unii au judecat-o pentru alegerea pe care a făcut-o, dar pentru ea nu au contat criticile lor, deoarece știe în sinea sa că a făcut alegerea potrivită pentru femeia care a adus-o pe lume.

De curând, vedeta a decis să meargă să își viziteze mama care o aștepta cu brațele deschise așa cum o face de fiecare dată. Vedeta și-a lăsat familia dormind, a luat un buchet de flori, s-a urcat la volan și s-a îndreptat către Mioara Roman, fanii fiind încântați de gestul frumos pe care l-a făcut și aducându-i laude în stilul lor caracteristic.


„Am fugit de acasă, pentru că nu am ajuns în weekend la mama și știu că mă așteaptă și am fugit. Puii dormeau, mă întorc repede. Noroc că până la Snagov fac puțin, ajung repede și mă duc repede să o văd și mă întorc. M-am oprit și i-am luat și flori superbe”, le-a povestit Oana Roman pe Instagram.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.