Mioara Roman a avut un an greu, dar fiica ei, Oana Roman, nu s-a dat bătută atât de ușor și a ajutat-o să se repună pe picioare. Vedeta și-a ținut și fanii la curent cu recuperarea femeii care a adus-o pe lume în tot acest timp, iar de curând a dat noi detalii despre mama ei.

Mioara Roman a dus-o greu anul acesta

Mioara Roman se confruntă cu probleme serioase de sănătate și a avut nevoie chiar și de o operație, pentru că avea nevoie de o proteză la șold. În urma intervenției, mama Oanei Roman a fost dusă într-un centru de recuperare chiar de către fiica ei care și-a dorit ca ea să fie îngrijită așa cum trebuie. Din fericire, deși a luat timp, recuperarea a decurs extraordinar, pentru că a făcut o recuperare la un nivel înalt, așa cum a povestit în cel mai recent interviu pe care l-a acordat, partenera de viață a lui Marius Elisei.

Oana Roman este fericită că mama ei se poate deplasa de una singură, deși unii au crezut încă de la bun început că, având în vedere vârsta ei și problemele de sănătate, va rămâne la pat. Nu s-au întâmplat lucrurile în felul acesta și asta doar datorită faptului că fiica ei a făcut eforturi considerabile în acest sens. Nu și-a putut lăsa mama la greu, mai ales că femeia i-a fost alături mereu, chiar și în momentele în care nimeni nu o făcea. Cele două au o relație foarte apropiată, iar vedeta vorbește extrem de frumos despre cea care a adus-o pe lume, ori de câte ori are ocazia.

„E foarte bine, recuperarea ei a decurs extraordinar, pentru că am ales să o duc într-un loc unde a putut să facă recuperare medicală la un nivel foarte înalt. Merge mult mai bine, se deplasează mult mai bine, e foarte ok, e foarte bine îngrijită într-un loc foarte frumos. A fost foarte greu, dar și ea s-a luptat și și-a dorit să se recupereze. Au fost foarte mulți care mi-au spus că la vârsta asta, cu problemele ei, are proteză de șold, probabil că o să rămână la pat... Ei bine, nu a rămas la pat, nu poate să meargă kilometri, dar nu a rămas în pat”, a declarat Oana Roman, pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, fiica lui Petre Roman este recunoscătoare și crede că doar Dumnezeu a ajutat-o să găsească un loc atât de bun pentru mama ei. Femeia primește, în centrul de îngrijire pentru bătrâni, tot ceea ce are nevoie de la niște oameni pricepuți în domeniu și dedicați muncii lor. În caz contrar, cel mai probabil, recuperarea mamei sale ar fi fost una de lungă durată sau nu s-ar fi întâmplat deloc, ceea ce ar fi fost îngrozitor, având în vedere cât s-a chinuit Oana Roman să o ajute.

Citeste si:
Când vor recupera elevii cele trei zile libere nou introduse de...
Când vor recupera elevii cele...

„Mi-a scos Dumnezeu în cale și acest loc extraordinar, unde ea a avut toate condițiile: o sală de kinetoterapie, aparate de fizioterapie, oameni pricepuți care au ajutat-o foarte mult”, a mai zis ea, pentru sursa citată anterior.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Decembrie 2022 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.